Igaz hogy csak az olyan nők szeretik a macskákat akiknek ugyanolyan tulajdonságai vannak mint eme nemes jószágoknak?
Rendben meggyőztetek kösz a válaszokat:D
Azt hittem majd letámadtok de nem, kösz:D
Csak azt nem értem, hogy a nem és a kor miért érdekes...
Én pont olyan pasikat vonzok be, akik macskásak és ezt is választanám. Amúgy abban lehet valami, amit a kérdésedben tettél fel, csak éppen az alsó négy szó nem tudom mi alapján jött ki számodra mérvadóként, ja, de a haverjaid, gratula! :D Érthetnek a nőkhöz. ;P
jó hülye haverjaid lehetnek. egyébkén t, mi van azokkal a férfiakkal, akik szeretik a macskákat? mellesleg, miért sunyi, mert kétszínű egy cica? ez mégis milyen cselekedetében nyilvánul meg? bosszút állni szoktak, azt aláírom, de nagyon is hűek tudnak lenni. pl. nézz utána Bobnak, a Big Issue (hajléktalan lap Angliában) cicának.
mellesleg, a macskák szabadak, függetlenek, öntörvényűek. és pl. én ezért szeretem őket. na meg gyönyörűek, remek vadászok, s nézd meg az izomzatukat...edzés nélkül tökéletesek, tiszta izmok.
s akkor mondjam azt, hogy aki a kutyát szereti (én is, de a cicát jobban), az szolgalelkű, nincs egyénisége, mindenáron meg akar felelni valakinek, s ezért bármit megtesz?
egyébként
"A macska igen őszinte állat. Ha éhes, eszik; ha jóllakott, fekszik; ha jól érzi magát, dorombol; ha valami baja van, keservesen nyávog. Ez gondolatainak és érzelmeinek olyan közvetlen kifejezése, amit a képmutató emberek sehogy sem tudnak megérteni, tehát valami hallatlanul körmönfont ravaszságot sejtenek mögötte, s ezért azt mondják a macskára, hogy ravasz."
felhívom a figyelmedet a képmutató emberekről írt részre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!