Hogy kell két hetes kiscicákat etetni üvegből?
Inkább fecskendőből etessétek, kecsketej vagy állatorvosnál kapható tápszer kell nekik. 3-4 óránként esznek, a széklet és a pisi ürítést segíteni kell, egy nedves ruhával kell törölgetni őket!
Részletes leírást itt találasz:
Első vagyok.
Nekem is voltak két hetes cicáim,és fel neveltem mindkettőt. Lehet kapni a boltban ilyen kis cukros cumisüvegeket,pont akkorák hogy egy adag tej belefér. Én azzal etettem őket. De szerintem állatkereskedésben,vagy állatpatikában is találsz megfelelőt.
Meg a fecskendő sem rossz megoldás.
nem tudom miért nem fogadják el, próbáljátok ovatosan a szájukba nyomni fecskendővel.
Az anyacicát mindenképpen ivartalaníttassátok ha a kicsik nagyobbak lesznek!
Megint első vagyok.
Én higított tehéntejjel etettem őket ( mielőtt jönnek a lebaszó kommetek,hangsúyozom,hogy mindkettőt sikerült felnevelni),és elsőre elfogadták,bár nekik egyik pillanatról a másikra eltűnt az anyjuk. Próbáljátok meg csak akkor megetetni ha már nagyon éhesnek látjátok őket. Akkor talán elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!