A cicám gyakran megy az alomjába, és azon kívül is pisil össze-vissza, miért?
Figyelt kérdés
2 éves, nőstény, még nem volt ivartalanítva, szoba macska.2013. júl. 10. 20:24
1/8 anonim válasza:
Összeszedhetett valami húgyúti fertőzést, esetleg húgyköve van. Hívj hozzá állatorvost!
2/8 anonim válasza:
a karmai el vannak távolítattva?
3/8 anonim válasza:
Két dolog lehet: az ivartalanítás hiánya, akár nőstény cicáknál is okozhat jelölést.
Másik (ez valószínűbb): húgyúti betegsége van, ami sürgős kezelést igényel. Ha netán véres is a vizelet, akkor 100%, hogy az utóbbi áll fenn.
4/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek eltávolíttatva, miért?
A vizelete nem véres, de akkor ellátogatok vele orvoshoz.
2013. júl. 10. 20:31
5/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen a cicámmal (ő ivartalanitott nőstény) hogy pici vizelet foltokat hagyott... mondtam anyumnak hogy biztos felfázott, mert olyan volt mintha állandó vizelési ingere lenne.. anyum elvitte dokihoz és igazam lett
6/8 anonim válasza:
tv-ben láttam hogy azért nem az alomba pisil mert a karma helyére bemegy az alomnak a szemcséi és fáj neki. de akkor nem az.
7/8 anonim válasza:
Ivartalanittasd, akkor azonnal abbahagyja.
8/8 anonim válasza:
Nemrég voltam a cicámmal állatorvosnál, ő már idősebb, és úgy néz ki, hogy cisztája is van a fogamzásgátlástól, ezért ivartalanítást ajánlott a doki. Említettem neki, hogy ugyanez a problémánk, mint nektek, hogy rendszeresen bepisil, pedig eddig mindig szobatiszta volt, és az almot is használja még most is. Azt mondta, az ivartalanítás ezt is meg fogja oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!