Macska és patkány együtt?
Huhh... hát első olvasásra nekem neccesnek tűnik. Annyi emlékem van a macska vs. patkány dologról, hogy vidéken keményen megy a harc és van mikor a macsek is áldozattá válik. Én a cicát is félteném, bár nyilván egy szobapatkány nem élet halál harcos, de az ösztönök azért működnek mindkét állatban.
Mindenképp figyelném a reakcióikat és csakis úgy próbálkoznék. Gondolom ismered a patkányod annyira, hogy tudd, mikor van baj. A pici cica meg nem hiszem, hogy most még zsákmánynak tekint egy nagy patkányt, de ők meg nagyon szeleburdik és ha kell, ha nem harapnak, karmolnak, elég durván csak úgy játsziból. Baromi kis éles karmuk, foguk van és nem érzékelik, hogy fájdalmat okoznak vele. Nem tudom mennyire díjazná ezt a patkány. Hááááát... inkább nem engedném őket össze, de persze lehet, hogy működne a dolog. Tök kíváncsi lennék rá. :)
Ha kiskoruk óta eggyüt vannak akkor nem valoszinu h bàntani fogjak egymast! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!