Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Műtét után lehet?

Műtét után lehet?

Figyelt kérdés

Reggel 9kor ivartalanították a kislány cicámat. Már lassan 4 órája teljesen magánál van, és könyörög az ételért. Szerintetek már lehet neki adni? A doki azt mondta, hogy csak késő este vagy holnap adjak neki. De már ott tartunk, hogy rágja a kajás zsákot, meg a kiscicái elől is megpróbálja elenni a kaját.

Valakinek van tapasztalata? Mit kellene tennem?

2013. júl. 5. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha már teljesen magánál van akkor ehet ihat :)
2013. júl. 5. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ehet. Kell az energia neki amúgy is.
2013. júl. 5. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Én is meglepődtem mennyire gyorsan helyrejött. Már rohangál a kiscicái után.. Megpróbáltuk bezárni egy külön szobába, hogy pihenjen, de kinyitotta az ajtót is. Remélem nem lesz gond. Próbáljuk visszafogni, nehogy kiszakadjanak a varratok, de nehéz.
2013. júl. 5. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már elkéstem a válasszal, de én is nem rég ivartalanítottam a cicám és szinte az első kérdésem az volt, hogy mikor ehet, mert ő nagyon kis haspók és akkor lassan már 24 órája nem evett/ivott. A doki azt mondta nem mond időt, de amint teljesen stabil a járása és a megszokottnak látom őt, akkor adhatok neki. Azért nem szabad ilyenkor előbb adni, mert ha nincs teljesen magánál félre nyelhet, ami gondot is okozhat. Viszont a tiéd, ahogy írod már egyértelműen jól van, szóval nyugodtan ehet/ehetett.
2013. júl. 5. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy ne aggódj, mert én is aggódnék szerintem. :)

De érzi ő ha fáj neki valami vagy nem érzi jól magát, akkor úgy is lepihen. Persze azért figyeljetek rá, de szerintem nem lesz gond :)

2013. júl. 5. 20:21
 6/7 baráth dániel válasza:
100%
igen
2013. júl. 5. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :) Most már tökéletesen van. Evett, de nem tűnt úgy hogy rosszul esne neki :D A kiscicái között van. Nagyon édesek. Úgy tűnik minden rendben van/lesz.
2013. júl. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!