Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem baj ha az 5 éves macskám...

Nem baj ha az 5 éves macskám kölyöktápot kap majd enni?

Figyelt kérdés
Lesz most perzsa kismacskánk, perzsa kölyök fajtatápot kap majd, de a már meglévő nagymacskánk egy kijárós házimacs, neki nem vesznek mást csak ilyen ócska Lidl-ös tápot, annál jobb ha a Royal Canin Persian Kitten tápot kapja? Nem baj hogy ez 4-12 hónapos macskáknak való?

2013. júl. 5. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Royal Canin gagyi táp!!Ilyen hogy fajtatáp nem létezik csak marketing.A macska húsevő ragadozó nem kukorica és szójaevő mint ami a Royalban van.Inkábbvennék neki húst, májat, belsőséget mint Royalt.
2013. júl. 5. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Royal Canin tápot tényleg ne vegyél. Ez csak marketing, nem más. Valahogy el kell adni a kakit, méghozzá szemérmetlenül drágán.

Én igazából nem vagyok hívője annak, hogy kölyök meg felnőtt vagy idős táp. A vadonban (vagy kint az utcán) is esznek mindent.

Én speciel most vegyesen adok a kölyök cicámnak enni. Múltkor volt a boltba kölyök konzerv, akkor azt kapott. Most nem volt, hát bumm.

2013. júl. 5. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább ha elfogy ez a táp olyat szerezzetek be, ami felnőttnek, kölyöknek egyaránt jó. Vagy akár most és keverve adni nekik. Szerintem nem lesz tőle baja, mivel általában a kölyök tápban több a fehérje, ha jól tudom... meg talán a fejlődéshez szükséges tápanyagok, de tényleg nem lehet tudni, hogy mennyi az igazság ezekben vagy tényleg csak marketing.
2013. júl. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!