Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a cicának? SÜRGŐS!

Mi baja lehet a cicának? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Ma úgy jött haza reggel, hogy a jobb első lábán hiányzott a szőr és nagyon picit vérzett is, ugyanez a szeme felett is de ott nem vérzett ( a szája gondolom azért mert belekaphatott egy másik macska talán ). Behoztam, nem iszik, nem eszik, amikor veszi a levegőt remeg, és ha felveszem, hogy arrébbtegyem vagy behozzam egy kényelmesebb helyre, akkor olyan mintha elengedné magát teljesen, lóg a kezemből és ha leteszem olyan mint egy rongybaba. A doki nagyon messze van, nincs autónk. Házilag mit lehet tenni?

2013. júl. 5. 09:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Felhívtam dr. Hirmetzl Tamást, ajánlották sokan barátok. Azt mondta be kell vinni egy állatkórházba. Amint mondtam neki nincs kocsink, nem tudom betenni a macskahordozóba se... tehát csak várhatunk, hogy mi lessz.
2013. júl. 5. 10:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ki akar menni az udvarra, kinyitotta a benti ajtót és ki akar jutni, de nem engedem így ki az udvarra, kint ül a csempén. Nem tudom hogyan mászott oda ki. De tud ülni és a lábát kidobja oldalra.
2013. júl. 5. 10:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha a lábát kidobja oldalra, akkor valószínű, az is megsérült neki, el is lehet törve.

Macskahordozóba miért nem tudod betenni?

Ha nem tudod abba beletenni, jó lenne egy nagyobb kartondoboz is.A papírdobozban is el lehet szállítani az orvoshoz, ha autó nincs, esetleg biciklivel nem lehetne?Annyira messze van?

Ha annyira menni akar a cica, menjen, de a házból nem lenne jó kiengedni, mert ki tudja meddig jut el, lehet, hogy elbújdosik és meghal valahol a kertek alatt.

Mikor ami cicánk kieset a 4.emeletről, biciklivel vittük az állatorvoshoz, kartondobozban.3000Ft volt csak annyi, hogy végigtapogatta, meg írt neki gyógyszert fájdalomcsillapítót.De legalább tudtuk, mi a baja...(eltört a combcsontja).Szegény kb 3 hónap alatt épült fel teljesen.De legalább él.

2013. júl. 5. 10:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem engedi, hogy beletegyem a hordozóba, ha megemelem nyávog nagyon keservesen, megvárom még hazajön a boltból anyu és akkor eldöntjük mi legyen, nagyon sokat élt már át szegényke, nem akarom szenvedtetni.A legközelebbi rendelő 6-7km-re van innen.Apu céges kocsiját talán el lehet valahogy kérni ha éppen nem dolgoznak vele.
2013. júl. 5. 10:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát bizony ilyenkor a cicák nagyon keservesen tudnak nyávogni, ha fáj valamijük.Mienk is nagyon sírt, mikor a dobozba betettem, de muszáj volt valamiben elszállítani.

Persze ráér beletenni, mikor majd indultok az orvoshoz.Remélem, sikerül mihamarabb megoldani.Remélem, meggyógyul!

2013. júl. 5. 11:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Rá tud állni arra a lábára, amit húz, amelyiken látszik, hogy fáj?

Ha rá tud állni, csak húzódás.

Valószínűleg bunyózott, és semmi komolyabb baja sincs. A húzódás nemsokára enyhül. Várjatok még, mert így felesleges pénzkidobás.

2013. júl. 5. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, hogy van a cica?
2013. júl. 6. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!