A macskám nem eszik és nyáladzik? (többi lent)
Figyelt kérdés
Kb. 2 napja nem eszik és nagyon sovány adtam neki májat, májkrémet de nem eszi pedig ezeket nagyon szereti. Vizet próbáltam adni neki fecskendővel de nem engedi. És nemrég elkezdett nyáladzani. Lehet hogy fáj a foga?2013. júl. 1. 12:07
1/4 anonim válasza:
A fognál sokkal komolyabb oka lehet. Az még nem jutott eszedbe, hogy orvosnak kellene megmutatni? Ha nem is iszik, kiszáradhat nagyon gyorsan.
3/4 8Cat8 válasza:
Szia, vidd el mindenképpen allatorvoshoz. Lehet, hogy vmilyen vegyszert nyalakodott, kóstolt meg, és emiatt nem eszik, csak nyáladzik.
4/4 MeeowCat válasza:
Szia! Az én macskámmal is ugyan ez volt..Elvittem állat orvoshoz és kiderült, hogy fekélyes a nyelve és valószínüleg a nyelő csöve is...ezt okozhatta méreg vagy egyerűen csak forrót ehetett, ihatott. Kapott fájdalomcsillapító szurikat, és antibiotikumot..ahogy hazaértünk már evett, ivott ma már nagyon jól van..Minden nap be adok neki fél db antibiotikumot és egy kis vizet :)
Ám hallottam, hogy ezt akár egy királydinnye is okozhatja amit ki akar szedni a szőréből és a tüdkék befuródhatnak a nyelvébe, inyébe.. MINDENKÉPP ORVOSHOZ KELL VINNI
(48OOft-ot fizettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!