Testalkat? Mitől girnyóbb és mitől pufókabb egy kiscica?
Vannak ún. girnyóbb kiscicák (hosszú fülekkel,hosszú lábbak,nagyon hosszú farkinca és olyan kis soványkák) és vannak azok amik olyan kis pufókok, arányosak.
Az alomban a mama cica is meg a papa cica is szép formás, gyönyörű pofikkal de 3 kölyök ilyen kis nyiszledt még mindig. 7 hetesek esznek rendesen, minden rendben van velük. nem értem, hogy mitől ilyenek!
Házi cicák?
Bennük azért szerintem nagyon sok féle vér csörgedezik, most éppen ez a vonal jöhetett ki rajtuk.
Azért szerintem ők még sokat fognak változni, idővel gömbölyödhetnek, lehet hozzánő a testük a fülükhöz, farkukhoz, lábukhoz. Az is lehet, hogy nem csak a ti apa cicátok termékenyítette meg a mama cicát, ha kijárós macs, akkor meg pláne elképzelhető és azért különböznek a többiek, mert más apától vannak.
Az én cicámnak is pufók anyukája volt, apuka ismeretlen, de a cicákok mind kis girnyók lettek.
Most 3 éves, és kis nyurga, hosszú lábú, keskeny fajta, emberben szupermodell lenne. :)
Szerintem genetika, biztos van bennük egy ilyen alkati vérvonal, kb. mint az embereknél, amikor valaki örökli a felmenők testalkatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!