Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hova szoktassam 3 hónapos új...

Hova szoktassam 3 hónapos új kiscicámat? Az új házba vagy anyuékhoz ahol lakunk?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni ahhoz, hogy hova szoktassam új kiscicámat. Hétvégén megyünk érte. Sajnos most eléggé kétlakiak vagyunk , anyuékhoz költöztünk amíg építkezünk, tehát ott van a ruhánk, ott alszunk, eszünk, de minden nap kb. este 10 kor érünk haza.

Viszont a városban, ahol a házat is vettünk, amit felújítunk, ott kezdjük a napot reggel, délután a munkából is oda megyünk, és este is mielőtt hazamegyünk ott vagyunk. Nem tudom, hova lenne érdemes a cicát beszoktatnom. Szeptember elején akarunk beköltözni az újba, minden hétvégénket ott töltjük, de ott zaj van, meg a sok munkás... anyuéknál otthon nyugi van, meg nagyon sok macsek a szomszédból...és nekik is voltak macskáik még régen. Ha anyuékhoz viszem, akkor nyugodt környezetben lesz, de akkor szeptemberben ismét költöznie kell. Viszont ha az új házba ahol még fúrás-faragás van, meg folyamatosan idegenek, ott meg félek, hogy megijedne és eltűnne.

Szerintetek??? Az is egy válasz, hogy mért nem akkor veszek macskát, amikor beköltözünk, de most találtam meg az igazi cicust,és pici, és nem sarjúmacska :-) írjatok cicagazdik! :-)

2013. jún. 28. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én anyukádékhoz vinném,mert én úgy vettem észre,hogy a kiscicáknak jó,ha van otthon valaki velük.Ott mindig lenne körülötte valaki.Szeptemberben még nem lesz olyan nagy,simán megszokja majd az új helyet.
2013. jún. 28. 10:17
 2/3 anonim válasza:
Nekem is kis cicusom lesz.szerintem anyudékhoz szoktasd aztán majd költözik veletek.
2013. jún. 28. 10:47
 3/3 Leileve ***** válasza:

Szerintem is Anyudékhoz vidd.

Szegény, kikészülne a sok idegentől és a macskák nagyon nem bírják a zajokat. Egy Macska három hét alatt szokik új környezetéhez.

2013. jún. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!