Csirkenyakat szabad neki adni? És csirkemáj?
Az egészből annyi igaz hogy az állateledel lehet káros mert tartalmazhat antibiotikum maradványokat amit az elhullott állatok teste tartalmazott amiből készült a macskakaja meg még egyéb toxikus anyagokat is mert az állateledelben a döglött állatoktól kezdve a trágyáig a halfejen a halbelsőségen a halliszten a csirkefejen és beleken keresztül szinte minden van amit a feldolgozó gépsor és a kemencék bírnak!!!
A macskának semmi baja sem lesz a csirkenyaktól sem a májtól!
A kedvence a csirke alkatrész hagymás zsirban sutve!!
Vegyél egy doboz disznózsirt, rakd bele egy fazékba gyujts alá vágj bele egy negyed vöröshagymát összecsikozva, dobjál bele 40 deka csikremályat meg 40 deka nyakat, szorjál rá egy kis vegetát (2 kiskanál max) és néha kavard meg hogy le ne süljön
igy ahogy van odaborithatod neki ha kihult...
Imádni fogja!!!
Minőségi állateledelt kéne venni nem whiskast meg társait és akkor nem ennék az állatok azokat, amiket előttem leírtak.
Vegetát meg nem kéne.. Ha már a tróger kajákat kritizálod akkor legalábbis ne.
Hagymát és fokhagymát ne adjatok a cicának. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a kommentekben láttam hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!