A kismacskáknak mit és mennyit lehet adni enni?
Figyelt kérdés
Van két kismacskám (1-2 hónaposak)és egyszer túl sok kaját kapott a kismacskám meg túl nem neki valót (rántott húst,sajtot,tejet,macskatápot)és ezekből tömérdeket kaptak.Az egyik annyira bezabált,hogy gyomorrontást kapott.Nem akarom,hogy megint átélje azt a kínt.Szóval mivel etessem és mennyit adjak abból nekik.2013. jún. 24. 07:50
2/5 A kérdező kommentje:
1-2 hónaposak
2013. jún. 24. 07:52
3/5 anonim válasza:
a koruknak megfelelő tápot válassz(állateledeles boltban tudnak tanácsot adni). a dobozán meg rajta lesz, hogy mennyit kell nekik adni.
4/5 anonim válasza:
4-8hetes korukig az anyjuknak kellene szoptatni őket.8hetesen már kaphatnak más táplálékot is....Én 2éve találtam egy kb 4hetes cicát...neki való konzervet vettem(whiskas junior) azt is áttörtem neki villával,de ahogy nőtt már szépen ette!!! tejet amúgy sem jó adni egy macseknak,főleg a kicsiknek.többször kell keveset,mert kicsi a gyomruk.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jún. 28. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!