Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek ellene a panelban...

Szerintetek ellene a panelban a cica?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy mamámék szomszédja elköltözött de a macskáját csak úgy ott hagyta nem vitte magával és most terhes.

még az anyamacskát csak csak etetik(a másik szomszéd,vagy a faluba valaki ha arra kóborog) de nem tudom hogy a kicsikkel mi lenne szóval úgy gondoltam hogy majd ha megszül az egyik kicsi magamhoz veszem(persze csak ha majd elég idős lesz.)sajnos mindet nem tudom befogadni de legalább az egyiknek lenne esélye.

a baj csak az hogy panelban lakok és nem tudom hogy a cica ellenne-e itt.

ti mit gondoltok?

vannak itt olyanok akik panelban tartják a cicájukat?

a válaszokat előre is köszönöm:)

2013. jún. 23. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
el lenne
2013. jún. 23. 18:05
 2/6 A kérdező kommentje:

*el lenne:D

köszi:)

2013. jún. 23. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy észrevettem a macskának jobb panelban mint kint az utcán/kertben, ahogy millió féle veszély les rá. Az én macskáim kimehetnének, de nem akarnak.
2013. jún. 23. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is panelban van 2 cicám. Teljesen jól el vannak, van egy rakás játékuk, bármikor labdázhatnak, van mászókájuk, mi is foglalkozunk velük és egymással is sokat játszanak. Nem lesz vele gond, csak legyen szórakozási lehetősége :)
2013. jún. 23. 19:47
 5/6 A kérdező kommentje:

értem:)

köszönöm a válaszokat:)

még annyit kérdeznék hogy a kismacskákkal mit csináltatok hogy ne karmolássza össze a tapétát?

vagy karmolászta egyáltalán?

2013. jún. 23. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Hááát, egy ideig küzdöttünk vele sajnos, utána festés lett a megoldás. Az a vicc, hogy nem is mindegyik szobában érdekelte őket, csak egyben, de ott nagyon. A végén már fogkrémmel próbáltuk kenegetni riasztásképpen, de az sem hatotta meg őket.

Ha van egy kis mázlid, a tiedet egyáltalán nem fogja izgatni a tapéta :)

Amúgy minden más "rosszaságnál" 1x kellett rájuk szólni és megértették, hogy az tabu.

2013. jún. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!