Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért sír a perzsa cicám?

Miért sír a perzsa cicám?

Figyelt kérdés

Van egy cicám 2 hónapja kaptam.Perzsa fajtájú,és néha-néha szokott "sírrni"miért,:)

Köszi a válaszokat.(nem bántjuk meg semmí)

10/L

2009. okt. 13. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Háát,jobb mintha ugatna vagy kukorékolna..:D A macskák általában ezt csinálják..,biztos elakar valamit érni ezzel,nem?
2009. okt. 13. 13:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom.=D általában ilyenkor felveszem és abbahagyja,de nagyon anyás..(gyerekes)
2009. okt. 13. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kölyök cica? Tuti nincs baja?

A sírás és a nyávogás külön kategória. Ha kölyök, lehet, hogy csak az anyját hiányolja. Adj neki valami szőrös kis plüsst, vagy egy pihe puha takarót, hadd gyömöszölje :)

2009. okt. 13. 13:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen kölyök cica.3,5 hónapos.Voltunk orvosnál NINCS baja,kivizsgáltattuk és beoltattuk.
2009. okt. 13. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekemis van egy bőgős macskám! Többnyire akkor vinnyog, ha nem lát. Pl., ha egy ajtó van köztünk. Addig vinnyog, míg be nem engedem .Piszok kitartó egy dög!
2009. okt. 13. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert szomi!
2009. okt. 13. 17:07
 7/9 A kérdező kommentje:
De miért?Minden szabad időmet vele töltöm.(napi 2-3 óra)
2009. okt. 13. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Magányos, vagy fél attól függ hogy nyávog, ha affektálva akkor hív, keres , ha mélyen mint egy repedtfazék akkor fél mert ismeretlen neki a hely vagy egyedül van..

Kellene mellé még egy macska, hogy játszódjanak!!

2009. okt. 14. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:
a 15:23-as vagyok, és már válaszoltam e-mailben is. Az a baj az üzenetekkel, hogy személytelenek!Nem hallod a hangomból, ahogy a kis" dög"-ről beszélek! Mert imádnivaló!
2009. okt. 15. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!