Miért sír a perzsa cicám?
Figyelt kérdés
Van egy cicám 2 hónapja kaptam.Perzsa fajtájú,és néha-néha szokott "sírrni"miért,:)
Köszi a válaszokat.(nem bántjuk meg semmí)
10/L
2009. okt. 13. 13:28
1/9 anonim válasza:
Háát,jobb mintha ugatna vagy kukorékolna..:D A macskák általában ezt csinálják..,biztos elakar valamit érni ezzel,nem?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom.=D általában ilyenkor felveszem és abbahagyja,de nagyon anyás..(gyerekes)
2009. okt. 13. 13:35
3/9 anonim válasza:
Kölyök cica? Tuti nincs baja?
A sírás és a nyávogás külön kategória. Ha kölyök, lehet, hogy csak az anyját hiányolja. Adj neki valami szőrös kis plüsst, vagy egy pihe puha takarót, hadd gyömöszölje :)
4/9 A kérdező kommentje:
Igen kölyök cica.3,5 hónapos.Voltunk orvosnál NINCS baja,kivizsgáltattuk és beoltattuk.
2009. okt. 13. 14:09
5/9 anonim válasza:
Nekemis van egy bőgős macskám! Többnyire akkor vinnyog, ha nem lát. Pl., ha egy ajtó van köztünk. Addig vinnyog, míg be nem engedem .Piszok kitartó egy dög!
7/9 A kérdező kommentje:
De miért?Minden szabad időmet vele töltöm.(napi 2-3 óra)
2009. okt. 13. 17:08
8/9 anonim válasza:
Magányos, vagy fél attól függ hogy nyávog, ha affektálva akkor hív, keres , ha mélyen mint egy repedtfazék akkor fél mert ismeretlen neki a hely vagy egyedül van..
Kellene mellé még egy macska, hogy játszódjanak!!
9/9 anonim válasza:
a 15:23-as vagyok, és már válaszoltam e-mailben is. Az a baj az üzenetekkel, hogy személytelenek!Nem hallod a hangomból, ahogy a kis" dög"-ről beszélek! Mert imádnivaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!