Mi baja lehet? Tanácsok? (tunetek lent)
Az egy és fél éves kanduromnak eloszor csak hasmenése volt,de fél orával késobb megint,és nagyon eros. Nem tudom pontosan hogy mettol-meddig.Ez után megprobált inni,de rogton kihányta. Azon gyanakodtunk hogy csak valami rosszat evett,meglátjuk hogy holnap mi lesz.Ez 3 napja volt.
Reggel láttam hogy a végbele hogyismondjam...kint van a helyérol (?) A szore korulotte magyarul mondva fosos volt (bocsánat a kifejezésért).Nem tudott...kakilni.Megprobáltuk belerakni egy nagyobb dobozba és azonnal állatorvoshoz vinni,de kiugrott és elfutott (falun lakok,nagy az udvar),egy egész napig nem láttuk. Ez 2 napja tortnént.
Másnap reggel láttuk,ivott egy nagyon kevés vizet,hiába unszoltuk hogy igyon tobbet (szornyu a hoség és kitudja mennyi folyadékot vesztett a hasmenéssel).Hiába probálta elvégezni a dolgát,egyszeruen nem ment neki.Megint eltunt.
Ez 1 napja tortént.
Ma a kandurt egész nap nem láttuk.Csak este felé láttam meg,és rogton bevittem.Nagyon budos,nemtudom hogy be e gyulladhatott.Rángatozik,gorcsei vannak (ott).Ivott egy kicsit de nagyrészt fekszik.Holnap visszuk állatorvoshoz.Addig mit csináljak?
Ami fontos,hogy itassátok!
És ami a legfontosabb,hogy holnap ne ugorjon ki a dobozból,ha van direkt macskaszállítótok az a legjobb.Gyorsan jusson állatorvoshoz,mert amiket leírtál nem túl bizalomgerjesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!