A cicám napok ota tüsszög. Macskanátára gondolok, de nem tudom mik a tipikus tünetek?
Figyelt kérdés
Néha, naponta 5-8szor tüsszent a cicám, ez az lehet? Elvigyem orvoshoz?2009. okt. 12. 10:29
1/7 anonim válasza:
Az még nem számít soknak. Az orra folyik? Esetles a szeme csipásodik, könnyezik? Szerintem semmi baja, lehet, hogy allergiás, vagy csak valami irritálja az orrocskáját, lehet, hogy egy szőrszálat szippantott be.
2/7 anonim válasza:
Oltva van?
Ha több napja tüsszög és nincs oltva, ha elesettebnek látom, nem olyan virgoncnak akkor én elvinném.
3/7 A kérdező kommentje:
Sem az orra nem folyik, se a szeme nem csipás. Ugyanugy rohangál és rosszcsont egész nap. Eszik is iszik is. Csak akkor mitől tüsszög? Oltva még nem volt mert még picike 2 honapos, az oltásokkal még pár hetet szeretnénk várni. Szerintetek inkább most menjünk? Esetleg ha most beteg akkor gondolom ugyse oltje be most a doki.
2009. okt. 12. 11:00
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy szőrszál ment az orrába. Nálunk a kutyánknál szokott ez előfordulni.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Korántsem olyan biztos, hogy macskanátha... egy csomó minden lehet. Lehet valami felsőlégúti nyavalya, még akkor is, ha nem folyik az orra. Az én cicám is tüsszögéssel kezdte. Az orra nem folyt. Kapott antibiotikumot, akkor indult meg az orra... majd meggyógyult.
7/7 anonim válasza:
két hónaposan bár bőven megkéne kapnia az oltásait. ha kinnélő akkor megfázhatott (amugy is megfázhatott monduk) de legjobb ha elviszed az állatorvoshoz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!