Nagyon agodom, ő az életem?
Figyelt kérdés
a macskám a mindenem ha ő nem lenne nem is tudom mi lenne velem, 14éves fiú vagyok. 2éves fehér tanyasi macsak minden védőoltássat megkapot mindent,minden....de most 3napja nem lehet felvenni mert elkezd sirni egész nap és este is az ágyon fekszik, mi lehet az oka :( ?2013. jún. 19. 14:21
1/7 anonim válasza:
vidd állatorvoshoz az a legbiztosabb
4/7 anonim válasza:
Valamilye fáj!:( Muszáj elvinni állatorvoshoz!! SOS!
5/7 A kérdező kommentje:
elvittük nemtaláltak semmit, de most is olyan nyugodt.....nem lehet hogy melege van és bepunyhadt vagy valami? :/
2013. jún. 19. 18:21
6/7 anonim válasza:
Az én cicám is volt így pár nap alatt elmúlott, mire el tudtuk volna vinni orvoshoz. Szerintem a te cicád is rendbejön! Jó hogy vannak még ilyen fiatalok akik ennyire szeretik a háziállatukat :)
7/7 A kérdező kommentje:
már jobban , mindenesetre köszönöm a segitségeteket! :)
2013. jún. 20. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!