Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csinaljak, h a legy ne...

Mit csinaljak, h a legy ne petezzen bele a macska kajajaba?

Figyelt kérdés
Hazban lakunk, az ajto nyitva van a cicak miatt, van az ajton ilyen gyongy fuggony de a legyek megis bejonnek es ha szaftos kaja van a cica taljaban mindig belepeteznek a legyek es undorito.....mit csinaljak?
2013. jún. 18. 17:57
1 2
 11/16 biaaa3 válasza:
Én a kutyámnak csak este adok enni, napközbe a melegbe amúgy sem eszik meg semmit, este megjön az étvágya, és a legyek sem köpik be. Azért gusztustalan, hogy a hűtőbe teszed (abba a hűtőbe amiből ti is esztek) mert ha összenyálazza a macska akkor rámegy egy csomó baci, te pedig azt a tálkát teszed az étellel egy hűtőbe! Gondolj bele, mosakszik (nyalogatja MINDENÉT). Ha nekem valaki egy ilyen hűtőből adna nekem valamit....hát meglenne a véleményem róla, és nem lenne gusztusom hozzányúlni!
2013. jún. 18. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Senkinek semmi baja nem lesz ha ugyanabba a hűtőbe teszi a macskakaját. Aki ezen finnyáskodott az csak játsza az eszét.
2013. jún. 18. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
A csak száraz kaja meg nem egészséges neki, nagyon hamar tönkremegy a veséje.
2013. jún. 18. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán a baktériumok miatt... Ugyanis a cica már bele evett, nem a dobozból vetted ki.

Azért húzz rá egy tiszta zacskót és úgy tedd a hűtőbe, legalább nem ken össze semmit.

Amúgy felrakhattak szúnyoghálót is, és akkor nem megy be a légy. A cicák ki-be járkálását meg lehet oldani automatikus visszarántóval (nem tudom a rendes nevét, magától behúzza az ajtót, egy kis fém rugószerű izé, lehet állítani is, hogy lágyabban húzza és ne csapja erősen). A macskák megtanulják, hogy ha ki akarnak menni akkor nekidőlnek és kinyílik, kintről pedig ki tudják nyitni alul a mancsukkal, ha megmutatod nekik párszor. Vagy akár kis kilincset is lehet nekik feltenni, hogy legyen mit megfogni a mancsukkal, szájukkal.

u.i. Elnézést, ha valamit már közben leírtak előttem, hamarabb elkezdtem írni a választ, csak közben pont megérkezett a vacsorám...

2013. jún. 18. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt is csinálhatod, hogy fogod a konzervet, a felét kiveszed a cicának, a másik felét visszateszed alufóliával letakarva a hűtőbe, így nem a "maradék" kerül a hűtőbe. Én a kutyakajával így csinálom.

Nem lehet, hogy sokat teszel ki a cicának, azért hagyja ott? Adj neki többször kevesebbet.

2013. jún. 18. 19:03
 16/16 A kérdező kommentje:

koszonom a tanacsokat, megfogadom oket

ui. nyilvanvalo, hogy foliaval letakart macskakajat teszem vissza a hutobe, nem csask ugy :P )

2013. jún. 18. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!