Én úgy tudom, hogy 2 hónapig (8 hétig) szoptatja egy anyamacska a kölykeit, és ez után le lehet választani. De hogy válasszuk őket le, ha még nem jöttek elő?
ha ennyire aggódsz értük, legközelebb a vemhesség utolsó szakaszában tartsd szem előtt, vagy ideiglenes engedd be a lakásba, és akkor szemmel figyelheted a dolgokat.
Én így szoktam, és a második alomnál a cicám már magától kéretőzött be a lakásba, és kiválasztott egy nyugodtnak mondott sarkot, és másnapra meg is lettek a kicsik.
Aztán ahogy növekedtek lehettek olyan 1 hónaposak? és képzeld elcipelte őket a szobámba az ágy alá. Este a horror film után meg csak hallom a cica nyávogást úgy megijesztettek. De egyébként 2 hónaposan lehet elválasztani a kölyköket, de az az igazi, ha azt veszed észre, hogy az anya macska tiltja meg nekik a cumizást.
Vagy megelőzés az ivartalanítás :)
Leválasztani,érdekes kifjezés arra,hogy elakarod paterolni a kölyköket.
Viszont megfogalmazódott bennem a kérdés,hogy azok a picik még nem találkoztak emberrel így értelemszerűen vadak akiket még hosszú hetekig szelidítened kell,hogy új gazdihoz tudjanak költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!