Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Érdemes még állatorvost hívni...

Érdemes még állatorvost hívni egy olyan macskához, akinek szinte esélye sincs a túlélésre?

Figyelt kérdés

Nem tud lábra állni,nem eszik,nem iszik,remeg.Csak alszik:(

Volt már ilyen állapotú macskánk,de nem tudott rajta segíteni az állatorvos,de mégis elkéri az 5-6 ezer Ft-okat.Meg bead valami injekciót,ami gondolom csak vitamin,hogy többet el lehessen kérni.Meg amúgy sincs pénzünk,csak 18.ika után.Addig van 1-2 ezer Ft-unk.

2013. jún. 14. 16:22
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
100%

RuccsóRékush

Undorítóak ezek az embernek nem nevezhető lények akik ilyet tesznek egy ártalmatlan cicával... nagyon tudom én is sajnálni őket.

2013. jún. 14. 16:56
 12/30 A kérdező kommentje:
A "kedves" szomszédunk,aki rokonunk is egyben,agyoncsapta egy másik macskánkat,hogy nehogy megfogja a csirkéit,majd átdobta a kerítésen! Ennyit,erről,hogy milyen emberek is vannak!
2013. jún. 14. 17:03
 13/30 A kérdező kommentje:
Vagy még arra gondoltam,hogy bevihetném buszon a városba(táskában,vagy kosárban),az állatambulanciára,de ez lehet hogy túl nagy szenvedést okozna neki,és nem jól viselné.
2013. jún. 14. 17:09
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
HA súlyos állapotú a kutya-cica, akkor soha nem hívjuk ki az orvost, hanem felpakoljuk az állatot és bevisszük egy jól felszerelt rendelőbe. Ahol tudnak vért venni, ultrahangot, röntgent készíteni, egyszóval: kivizsgálni.... Normális kivizsgálás és diagnózis nélkül nem lehet senkit sem kezelni.....
2013. jún. 14. 17:36
 15/30 A kérdező kommentje:
Na azt 20 ezer alatt meg se lehet úszni.Itt az egyik legközelebbi állatorvosi rendelő árlistája: [link]
2013. jún. 14. 17:41
 16/30 anonim ***** válasza:
72%

Állatorvos. Pfúj. Náluk már csak egy rosszabb van, az ügyvéd.

Mondtad neki, hogy milyen állapotban van a cica? Erre közölte, hogy csak holnap?

Fogd meg a cicát, és menj be vele egy jól felszerelt állatorvosi rendelőbe. Hívd fel őket, és beszéld meg velük, hogy mikor tudsz fizetni, most ennyit tudsz adni. Én sokszor csináltam így.

Ne nézd, ahogy szenved!

Pont most olvastam egy másik kérdést, a cica ott tátott szájjal kapkodva lélegzett. Aggódtak érte, felhívtáák az orvost, de csak másnapra kaptak időpontot.

Egész éjjel így szenvedett a cica!! Nem értem, milyen ember lehet az ilyen, aki ezt végig tudja nézni?!

Ezek az állapotok nem olyanok, amivel ráér másnap megkeresni, megvárni az orvost!!!

Ez SOS! VÉSZHELYZET! Nem tudom világosabban leírni.

Mi lenne, ha infarktusod lenne, de csak másnap jönne ki érted a mentő??

Találjatok megoldást! Nem holnap! MOST! Vagy meghal.

2013. jún. 14. 20:12
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja. És a fent említett cica kínok között másnap elpusztult.
2013. jún. 14. 20:14
 18/30 A kérdező kommentje:
Neki most nem szapora a légzése,rendesen lélegzik,viszont folyamatosan alszik.Nem tud lábra állni,és néha remeg a feje.
2013. jún. 14. 21:19
 19/30 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy mégis beviszem a városba egy állatorvosi rendelőbe.Van itt valaki Kecskemétről?
2013. jún. 14. 22:25
 20/30 anonim ***** válasza:
60%

A gyomrom felfordul tőled,ne haragudj.

Nekem se volt pénzem orvosra,de félretettem a büszkeségem és kértem kölcsön.A végsőkig elmentem volna..

Arra nem gondoltál,hogy ha menthetetlen is de ne szenvedve menjen el?

2013. jún. 15. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!