Érdemes még állatorvost hívni egy olyan macskához, akinek szinte esélye sincs a túlélésre?
Nem tud lábra állni,nem eszik,nem iszik,remeg.Csak alszik:(
Volt már ilyen állapotú macskánk,de nem tudott rajta segíteni az állatorvos,de mégis elkéri az 5-6 ezer Ft-okat.Meg bead valami injekciót,ami gondolom csak vitamin,hogy többet el lehessen kérni.Meg amúgy sincs pénzünk,csak 18.ika után.Addig van 1-2 ezer Ft-unk.
RuccsóRékush
Undorítóak ezek az embernek nem nevezhető lények akik ilyet tesznek egy ártalmatlan cicával... nagyon tudom én is sajnálni őket.
Állatorvos. Pfúj. Náluk már csak egy rosszabb van, az ügyvéd.
Mondtad neki, hogy milyen állapotban van a cica? Erre közölte, hogy csak holnap?
Fogd meg a cicát, és menj be vele egy jól felszerelt állatorvosi rendelőbe. Hívd fel őket, és beszéld meg velük, hogy mikor tudsz fizetni, most ennyit tudsz adni. Én sokszor csináltam így.
Ne nézd, ahogy szenved!
Pont most olvastam egy másik kérdést, a cica ott tátott szájjal kapkodva lélegzett. Aggódtak érte, felhívtáák az orvost, de csak másnapra kaptak időpontot.
Egész éjjel így szenvedett a cica!! Nem értem, milyen ember lehet az ilyen, aki ezt végig tudja nézni?!
Ezek az állapotok nem olyanok, amivel ráér másnap megkeresni, megvárni az orvost!!!
Ez SOS! VÉSZHELYZET! Nem tudom világosabban leírni.
Mi lenne, ha infarktusod lenne, de csak másnap jönne ki érted a mentő??
Találjatok megoldást! Nem holnap! MOST! Vagy meghal.
A gyomrom felfordul tőled,ne haragudj.
Nekem se volt pénzem orvosra,de félretettem a büszkeségem és kértem kölcsön.A végsőkig elmentem volna..
Arra nem gondoltál,hogy ha menthetetlen is de ne szenvedve menjen el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!