Miért kell megfőzni a macskának a csirkemellet?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudná magyazázni? A macska ragadozó, alap esetben nyers húst eszik, akkor miért kell megfőzni amitől veszít a benne lévő értékes anyagokból. Miért nem lehet nyersen adni nekik. Zárójelbe jegyzem meg hogy én a csirkét nyersen adom, csak kiváncsi vagyok.2013. jún. 14. 14:14
1/3 anonim válasza:
az esetleges szalmonellózis elkerülése végett,amúgy a macskának nyers húst kellene ennie
2/3 anonim válasza:
Szerintem is csak a fertőzések kivédése miatt.
Én is nyersen adom, van, hogy le sem fagyasztom, mert állítólag már az is megöl néhány kórokozót, mint a főzés. Bízom benne, hogy azért ellenőrzik a húsokat (mert emberi fogyasztásra alkalmasat veszek nekik, hentesnél) és, hogy a macsekoknak jobban tud a szervezete védekezni (ha mégis lenne valami bibi), mint az embereké, mert igen az ő szervezetük eleve a nyers hús fogyasztására alkalmas és szerintem az immunrendszerük is erősebb ebben az értelemben.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is így gondolom.
2013. jún. 15. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!