Lakótelepi macskások! Kiengeditek a macsot az erkélyre?
Elsősorban olyanok válasza érdekel, akik nem földszinti, vagy közel földszinti lakásban laknak.
Van felszerelve valami védőháló, sűrű rács, akármi? Vagy meg se fordul a macs fejében, hogy leugorjon? Esetleg ki se engeditek?
Lakótelepi macskás voltam
mi a harmadik emeleten lakunk és erkélyünk is van a cicám már sajnos az örök vadászmezőkön:(
de nem az erkély miatt:)
kiengedtük és szeretett a virágtartó részben feküdni és nézelődni:) néha le is vadászott egy egy madarat vagy tücsköt sáskát
semmi védőháló vagy rács nem volt
egyetlen veszélye az volt hogy néha ki lett csukva az erkélyre szegény
vagy azért mert a huzattól becsukódott vagy mert mi nem láttuk és azt hittük bent van a lakásban
szerencsére mindig hamar észre vettük így akkor sem lett semmi baja:)
de hallottam olyan eseteket hogy a cica kiesett az erkélyről vagy kiugrott de az én cirmosommal ilyen nem történt amíg élt és hosszú és szép életet élt amíg egy betegsége el nem vitte :(
Sajnálom a cicád:/
És köszönöm a választ!
nem igen érzett rá amúgy késztetést hogy kiugorjon
néha engem kerülgetett a szívbaj amikor láttam hogy egyensúlyozik a virágtartó szélén de mi szerencsére megúsztuk ilyen baleset nélkül
biztos ami biztos ártani nem fog az a háló (ha csak nem azon akar mászni ) :)
mondjuk erkélyfüggő a mién elég nagy és a virágtartó része is elég széles a cicatappancsok kényelmesen elfértek rajta
egy kisebb erkélynél én is talán jobban féltettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!