Hogy hívják a macskádat?
Figyelt kérdés
Az én nőstény cicám neve Kiri és a két kis kanduré pedig Sebastian és Ciel :)2009. okt. 10. 14:37
31/42 anonim válasza:
2 korábbi cicáim közül a nőstény sziámim Böbike volt, a fia, egy fekete-fehér kandúr meg Józsi. Szegény Böbi 2005-ben meghalt, a Józsi meg rá fél évre eltűnt:( a mostanim egy szürke, cirmos jellegű lányka, Panka a neve, szemem fénye!
32/42 anonim válasza:
Hyli Nyaffi(Csak Nyaffi) és fehér perzsa.=D
33/42 anonim válasza:
Jövike-Pöröncz József-Puki-Röböt
Shakira
Sárguszka
Dolmika
34/42 anonim válasza:
Mikor haragszom rá akkor Zafira a neve, egyébként meg Zafi. 1 éves nőstény fókabarna sziámi :)
35/42 anonim válasza:
Sittes
és
Vödör
Kőmöves vagyok :D
36/42 anonim válasza:
az enyém nyakigláb.tul hosszu lábai vannakXD
37/42 anonim válasza:
Nekem 9 cicám van =) Viktor,Cartman,Fióna,Mézi,Pepsi,Börni,Alfi,Jánoska,Picur.
Cartman-t ugye a South Parkból vettem xD Jánoskát pedig a ...asszem a brig brother-ből van.Ott is úgy hívták az egyik cicát =) Mézi...őróla először azt hittem hogy fiú és Kandúr volt a neve xD De amúgy a Shrek-ből van a neve.És a Fióna is onnan van =)Pepsi...hát nem coláról neveztem el xD Csak úgy jött. =)
38/42 anonim válasza:
Pitbull SZemike (mert kergeti a kutyát)!
39/42 anonim válasza:
Sziámim van a kandurt: Yoda
A nőstényt Lili
40/42 anonim válasza:
Tigris,Mórci,Vadóc,Sándor.:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!