Padláson született vad kismacska lakásban tartása (Nagyon fél)?
Az eddigi almokból is ilyen korban vitték el a cicákat, egyikre sincs panasz (családi körben mi osztjuk a macskákat), egyedül ez az alom lett ilyen vad, mert a többi az olyan helyre született, ahol már a legelejétől láttak embert, mert ezek csak nemrég kerültek le a padlásról.
Nagyon reménykedünk, hogy megszokja a környezetet, de félünk is, nehogy ne egyed illetve igyon, vagy bármi egyéb baja legyen.
Egy macskát 10-12 hetesen kell elválasztani, nem 6 hetesen!
Persze hogy nem fog kijönni onnan, csodálkozol?????
6 hetes cica még szopik!
Hihetetlenek az emberek!
Igazából 6 hetes koruktól már tudnak más kaját is enni, falusi környezetben általában már ekkor nem nagyon szopnak pl, ugye ott nincsenek túl nagy becsben, meg túl etetve a macskák, anyamacsnak is könnyebb, ha mást esznek a kicsik. Aláírom nem feltétlen egészséges...
Az én első cicám is nem sokkal idősebben lett elhozva nagymamámtól, ő sem volt szelíd, de kis ügyetlen volt, ezért tudtam elkapni is, kis lüke beleszaladt egy dobozba. Egy idő után megszokta a közelségem, értékelte a kaját és meleg helyet. Ő is biztos megnyugszik, de van olyan cica, amelyik nehezen tűri a változásokat. Volt nálam egy cica megőrzésre, teljesen szelíd fiatal macs, na ő fújt karmolt és nem jött elő. Második, harmadik nap már odajött magától hogy simit kapjon. Egy idő után viszont észrevette magát, izomból megkarmolt fújt és elszaladt. :D Lassan megszokta azért, hogy itt van dorombolt, az ölembe mászott stb. Szerintem ha nincs szem előtt az a cica is kimászik a szekrény alól.
Ne haragudj kérdező, de megkérdezhetem, hogy egyébként az ivartalanításról mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!