Nem lesz tőle baja? (fél éves lánycica)
ha megfürdetem a macskát és utána "bepermetezem" Neostomosan-nal (egy ampullát egy liter vízben feloldva ahogy kell) és ha lenyalja magáról nem lesz tőle baja?
Csak mert amikor Frontline-t használtam (pipettát) a nyakára, de le tudott nyalni belőle egy keveset, akkor a mellékhatás szerint kisebb idegsérülése lett, vagy valami ilyesmi már nem emlékszem de meg volt kattanva egy pár órán keresztül. hogy van ez a Neostomosannál?
(nekem nincs meg a doboza mert ajándékba kaptam 1 ampullát)
Egy állatorvos oldalán olvastam,hogy senki ne használja ezt a szert mert több cica is meghalt miatta.
Inkább vegyél rendes spotont és úgy rakd rá,hogy ne érje el.
Hát jól van, de azért fürdettem meg mert láttam benne pár bolhát, és a cica allergiás a bolha nyálára amellett, hogy ekcémás a bőre. így mielőtt megették volna a bolhák gondoltam megfürdetem(bolhairtó samponnal) és bolhairtó szert permeteztem a bundájára. Nem azért fürdettem meg, mert "retkes" volt vagy ilyesmi.
Mielőtt elküldenél engem a p***ba, hogy miért fürdetem meg az állatot, előtte nem ártana, ha érdeklődnél, másfelől, ha nem tudod miről van szó akkor ne üsd bele az orrod, mert nem észosztásra van szükségem, hanem a feltett kérdésre szerettem volna választ kapni. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor inkább ne is írtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!