Fekete-fehér lány házi cicámat pároztatni szeretném, hol találok neki párt?
Kerestem neten, de mindenhol csak a fajta tiszta cicák hirdetései találhatóak meg. Szegénykém kéthetente tüzel és szenved. Szeretném elvinni megműtetni, de mindenki azt ajánlja, hogy ivartalanítás előtt pároztassam, így csökkentve a műtét kockázatait.
Nagyon szép fehér-fekete 9 hónapos lány macskámat gondoltam vagy fekete vagy fehér macskával párosítani, de nem tudom, hol kereshetnék neki egy párt. Facebookra nem szeretném kiírni, ez olyan intim Neki :P
Tudnátok segíteni?
Esetleg van itt valaki, akinek lenne kedve kirándulni egyet a kandúrjával?:) (Én is szívesen megyek)
Ez akkor a hülyeség, hogy ivartalanítás előtt kell pároztatni....
És akkor azok a cicák akik még ivarérés előtt vannak ivartalanítva???
Jaaaj istenem, vidd el a cicát ivartalaníttatni, és nehogy pároztasd szegényt!
"mindenki azt ajánlja, hogy ivartalanítás előtt pároztassam, így csökkentve a műtét kockázatait."
Ez egy világraszóló marhaság..... Az pedig, hogy még egy állatorvos is ilyen hülyeséget beszél külön dühítő..... Nem szükséges ivartalanítás előtt elletni a cicát, semmilyen valódi egészségügyi indok nincs rá! Nem lesz tőle egészségesebb, és a műtét kockázata sem lesz kisebb (aki ilyet állít, buta, ha állatorvosról van szó, akkor pedig kókler....), sőt tök fölösleges kockázatnak és megterhelésnek teszed ki, nem beszélve arról, hogy egy újabb felesleges alom jönne a világra. Ezt olvasd el, ha az igazságot akarod tudni az ivartalanítással kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!