Kiállításra vinném majd november környékén, és szeretném ha nagyon jól nézne ki. Olvastam házi praktikákat mint tojássárgája stb, ezekre lennék kiváncsi.
Esetleg melyikek azok a gyári tápok, amelyekben van ilyen hozzávaló?
2009. okt. 8. 21:50
1/9 anonim válasza:
kefir+reszelt répa+kis olivaolaj+ tojássárgája(tojásfehérjét nyersen ne!!) vagy főtt tojás és ezt a tápjára(ami közép vagy prémium kat.-ás), ha mindennap kap, akkor szerintem novemberre gyönyörű bundája lesz :)
Aztán sok sikert a kiállitáshoz!
2009. okt. 8. 22:58
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm kipróbáljuk.
2009. okt. 9. 18:41
3/9 anonim válasza:
Szia! Az én cicám ugyan nem kiállításra szánt macsek, de vettem neki ilyen tablettát, mert elkezdett jobban vedleni, mint kellett volna. Ezt az állatorvosunk ajánlotta:
Lavet - Bőrtápláló tabletta
adagolás: naponta 1 vagy 2 tabletta a felnőtt macskáknak, kölyköknek 1/2 vagy 1 tabletta naponta. %0 szem van 1 dobozban. Én a Fressnapf-ban (azt hiszem így írják) vettem, kb. 700 Ft volt. Amióta adom neki, (kb. 1 hónapja), sokkal selymesebb és csillogóbb lett a bundája.
2009. okt. 10. 02:00
4/9 anonim válasza:
A házi praktikákat írta már az első, én linkelném a tápokat:
Itt a színes zacsikra kell kattintani, jobbról kezdődnek a cica, balról a kutyakaják:
Fressnapfot ne mondja senki mert tőlünk nagyon messze van:)
2009. okt. 14. 20:42
6/9 anonim válasza:
Én ezt szoktam adni a ciáimnak: natur joghurt + tömlös krémsajt + tojássárgája összekutyulva!! Imádják!! Én is kiállításra hordom őket most megyek hétvégén és novemberben is.
2009. okt. 14. 20:57
7/9 anonim válasza:
Ne boltba vedd, sokkal drágább, ők is az ilyen helyekről rendelik, mint az allati.com vagy a petnet.hu. Minek menjen át még egy árusítón, hogy sokkal drágább legyen? Rendeld meg nyugodtan.
2009. okt. 15. 11:34
8/9 Salx Narval válasza:
Lenmagot kell áztatni egy napig vízben és ezt a vizet igya rendszeresen,egy két hétig,úgy értem, minden nap frisset. Kéthavonta ismétlés.Minden szőrre, kedvező a hatása. Az emberi hajra is jó.Egyébként a lótenyésztőktől tudom az infót.
2009. okt. 16. 03:43
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm felirtam mindent. szegénynek csak módjával el ne rontsam neki a gyomrát:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!