Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csirkeallergiás cicának lehet...

Csirkeallergiás cicának lehet adni Bozitát?

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 07:48
 1/6 Vicuska87 ***** válasza:
Bármit lehet neki, adni, ami nem csirkés!
2013. jún. 1. 08:36
 2/6 A kérdező kommentje:
igen de még a nyúlhusos bozitába is van csirke.....pedig jó termék lenne
2013. jún. 1. 09:22
 3/6 Maxitabi ***** válasza:

Sajnos a legtöbb tápban van csirke-zsír v más formájában-ahogy te is észrevetted már..

Garantáltan nincs semmi csirke: orijen 6fish,acana pacifica,porta21 holistic kacsa,granatapet garnélarákkal,taste of the wild canyon river. Most ezt találtam gyorsan..

Ha nedves, akkor applaws,grau és leonardo egyes fajtái,amikben nincs - ill nyers etetés (BARF)-ez a legjobb,de utána kell olvasni alaposan a vitaminok, nyomelemek,ásványi anyagok hozzáadásának.

2013. jún. 1. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:

úgy láttam az animonda carni nyulas-pulykásban sincs...

szerinted a kitekat nyulasban van csirke,mert attól nem lett baja csak a Royal-tól jött elő

2013. jún. 2. 07:17
 5/6 Maxitabi ***** válasza:

Megnéztem az összetételét, hús és állati melléktermékek(min 4% nyúl)= vagyis tutira van benne!!!

Lehet, hogy nem is a csirkére allergiás (amúgy is inkább a hormonokra, csirketápra, gabonára), hanem más adalékra!!

Próbáld ki, hogy hogy reagál, ha csak nyers friss, v főtt csirkét kap (kizárólag) pár napig- eliminációs diéta- ezzel kiderül, hogy tényleg a csirke a hibás, v nem!!

Addig is Porta 21 konzerv tonhalasokban nincs csirke;terra felis seelachs mit tomaten,nyúlhús, marhahús; a Shesir halas és más húsos konzervjei-de nem mindegyik teljes értékű (nem vitaminozott, csak kiegészítő táp!!);grau -ami nem csirkés...

2013. jún. 3. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi de csak a zoofast.hu termékei közül tudok válogatni
2013. jún. 4. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!