Csirkeallergiás cicának lehet adni Bozitát?
Sajnos a legtöbb tápban van csirke-zsír v más formájában-ahogy te is észrevetted már..
Garantáltan nincs semmi csirke: orijen 6fish,acana pacifica,porta21 holistic kacsa,granatapet garnélarákkal,taste of the wild canyon river. Most ezt találtam gyorsan..
Ha nedves, akkor applaws,grau és leonardo egyes fajtái,amikben nincs - ill nyers etetés (BARF)-ez a legjobb,de utána kell olvasni alaposan a vitaminok, nyomelemek,ásványi anyagok hozzáadásának.
úgy láttam az animonda carni nyulas-pulykásban sincs...
szerinted a kitekat nyulasban van csirke,mert attól nem lett baja csak a Royal-tól jött elő
Megnéztem az összetételét, hús és állati melléktermékek(min 4% nyúl)= vagyis tutira van benne!!!
Lehet, hogy nem is a csirkére allergiás (amúgy is inkább a hormonokra, csirketápra, gabonára), hanem más adalékra!!
Próbáld ki, hogy hogy reagál, ha csak nyers friss, v főtt csirkét kap (kizárólag) pár napig- eliminációs diéta- ezzel kiderül, hogy tényleg a csirke a hibás, v nem!!
Addig is Porta 21 konzerv tonhalasokban nincs csirke;terra felis seelachs mit tomaten,nyúlhús, marhahús; a Shesir halas és más húsos konzervjei-de nem mindegyik teljes értékű (nem vitaminozott, csak kiegészítő táp!!);grau -ami nem csirkés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!