Nem átlagos cicaneveket keresek?! Többi lent!
Tehát idén ballagok az általánosból és a családnak azt mondom, hogy fogjanak össze mindannyian és vegyenek nekem egy fajtiszta sziámi kiscicát.:) Nem kell nekem más csak egy ilyen tündéri kiscica.:) Hála édesapa már ráhajtotta a fejét, úgyhogy valószínűleg megvalósul a nem kósza ötletem.:D
A segítség pedig a cica nevek választására terelődik.:) Kellene fiú és lány név is.. Érdekesebbnél érdekesebbek, mert nem átlagos nevet szeretnék neki.:D
Volt már Tonti, Maffi, Kormi, Csima..:) Gondoltam a Maya és a Hópehely, (Hó)Pihe neveken is.. de ezek lány cicanevek.. De azért szeretnék tőletek neveket, biztosan tudtok sok-sok nem átlagos nevet.:)) Köszönöm előre is!^^
pont ugyanezzel magyaraztam meg a csaladnak, hogy miert is lesz Maszat *-*
meg annyira aranyos nev :')) biztos aranyos lehet a te Maszatod is :)) az enyemet sajnos meg nem ismerem :// majd csak kb 2 het mulva :// de mar nagyon varom <3 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!