Van egy icipici cicam. Par honapos, mar tud szilardat is enni. Kedden kaptam. Kohog, tusszog, az egyik szeme picit odavan, de van kenocs amivel kenem neki napi 4-5x es mar javulgat, tegnap ota nem kakilt. Mit csinaljak?
Simán megfázhatott, hidegek vannak mostanában. Lehet, hogy ez az oka annak is, hogy nem vécézik. A beteg macskák (és emberek) csak gubbasztanak, nem csinálnak semmit.
De lehet vírusfertőzés (az úgynevezett macskanátha) vagy bakteriális fertőzés is.
Az alomnak pedig nem szabadna büdösnek lennie. Ha normális az alom (mit használsz?) és normálisan van takarítva (milyen gyakran és hogy takarítod?) akkor nem lehet büdös. Lehet, hogy a büdösség háterében valami bélbetegség van.
Melegben tartsátok és ne nyissátok rá az ablakot semmiképp.
Alapjaba nem budos az alom, csak kozvetlen miutan kakil. 14 eves vagyok, sokat eroszakoskodtam a cicaert es az en szobamba van az alom, meg minden.Bevallaltam, hat miert is ne.:D Egesz nap alszik, csak enni kel fel. Ma volt amikor nagyon felvolt porogve, sokat jatszottam vele.
Bück Dich, nem tetszik a humorod.:)
Köhög, tüsszög "odavan a szeme". Macskanáthás. Nem úgy náthás, mint te vagy én. A macska úgy nem fázik meg. Csak ez a neve a betegségnek, de nem a hidegtől van. Ez orvost igényel.
A nem kakálásra próbálhatsz olajhoz halkonzervet, ezt szívesen meg eszik és nem is árt neki és segíthet, hogy könnyebben kijöjjön.
Akkor azonnal kakálás után ki kell venni az alomból. Milyen almot használsz. Lehet, hogy keveset. El tudja kaparni normálisan? Milyen az alomtálca? Ugye nem tepsi?
Az pedig nem igaz, hogy "A macska úgy nem fázik meg." A macska ugyanúgy megfázik a hidegben, mint te meg én. Miért ne tudna megfázni? A miénk is megfázott néha egy picit ha télen kicsit tovább maradt kint.
Az, hogy az úgynevezett macskanátha igazából nem nátha, hanem vírusos fertőzés, az még nem jelenti azt, hogy a macskák nem lehetnek náthásak, hidegben ugyanúgy megfáznak, mint az ember.
Lehet venni olyan alomtálcát, ami teljesen zárt, és nem jönnek ki belőle a szagok. Ennek ellenére naponta kell takarítani, de sokkal higiénikusabb és szagtalanabb.
Az eseted újabb példa arra, amikor annyira önző valaki, hogy akkor is bevállal egy állatot, csak hogy neki jó legyen, amikor azt egy szobában kell tartania és korlátoznia az életterét. Csak gratulálni tudok. Szegény állatok szívják meg az ilyesmit.
Allatkereskedesben vettunk almot, es alomtalcat.
Az nem problema ha egesz nap alszik? Aggodok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!