Konzervből Whiskast, Kitekatot, Darlingot kap, viszont szárazból Purina Cat Chow-t kap. Persze tudom nem ez a legjobb, de nem én fizetem, csak ennyi beleszólásom van. Érdemesebb lenne valami drágább szárazra áttérni vagy ez így nem rossz? Előre is köszi.
2009. okt. 4. 10:36
1/10 anonim válasza:
szerintem válassz egy konzerv fajtát és ugyanabból a fajtából a tápot.
és ezt így 1-3hónaponta váltogasd mikor már unja.
nekem ez vált be nagyon szép cicám lett tőle mert nem etettem össze-vissza
és ha időd van akkor 7-8óránként etesd!
például
reggel 6kor
délután 1kor
és utoljára este 7-8fele
és egy idő után megszokja
16/L
2009. okt. 4. 10:44
2/10 anonim válasza:
Szerintem elég jó de konzerv kajából valam jobbat is kaphatna mert egyik konzerv se jó amit kap.
2009. okt. 4. 10:45
3/10 anonim válasza:
A mi idősebb cicáink máig (mind a kettő 19 éves!), Kitekat és Purina szárazeledelen, és estelente valamilyen olcsóbb konzerven élnek. (Kitekat alatt 1 fokkal)
A Whiskas csak arra jó, hogy elhízzon a macska, és hogy üres legyen a tárcád. (szerintem)
2009. okt. 4. 10:46
4/10 anonim válasza:
szerintem jó így ahogyan eteted őt! változatos és minőségi. ha futja rá a pénz vegyétek azt neki. amúgy utolsó! a Whiskasba van valami. mivel hogy tanáromtól hallottam hogy kínai étterembe Whiskast adtak az embereknek. xD
2009. okt. 4. 10:55
5/10 anonim válasza:
ja és nem fog tőle elhízni a macska! a pénz meg más kategória
2009. okt. 4. 10:56
6/10 anonim válasza:
Szia.Szerintem jól.Én 250000e-t keresek.Nekem van 1 kiscicám,olyan mintha a kisgyerekem lenne.1 szoba konyhába meg 1 fürdőbe lakok.Havonta 30-40 e-t költök rá..Nagyon szeretem őt.Remélem én is őt.Amúgy a Whiskas nagyon jó táp,fényes az én cicusomnak is tőle a szőre.
2009. okt. 4. 11:55
7/10 anonim válasza:
A miénk Whiskas tasakost kap, valamint Friskies Indoor Cat száraztápot. eléggé elkapatta anyukám, ezeket eszi csak. de szokott kapni még nyers csirkemellet és nyers tojást is (erre az állatorvos is azt mondta, hogy anygon jót tesz neki), és szeret kérgetni abból is, amit épp mi eszünk, pl gyümölcsjoghurt, krumplipüré, sült hús, párolt zöldség, tészta..stb. a májat, halat, tejet nem igazán csípi. minél változatosabban eteted, annál jobb, tehát az eledelen kívül pl a joghurttal, tojással, főtt kajákkal bepróbálkozhatsz, tényleg jót tesz neki.
2009. okt. 4. 17:55
8/10 anonim válasza:
Az össze táp, konzerv, jutalomfalat, amit reklámoznak a tévében sz@r. Semmi hús nincs bennük, a konzervek 80%-a alapból víz, a többi szénhidrát. Azt is csodálom, hogy nem halnak bele szegény cicák. A Cat Chow sem a legjobb táp de nagyságrendekkel a Whiskas és társai felett áll, szóval száraznak jó. Ha nincs pénzed drágább konzervre, javaslom az emberi fogyasztásra alkalmas löncs és darált húsokat.
2009. okt. 4. 20:17
9/10 anonim válasza:
Bocsi elírtam, úgy értettem, hogy ha nem ruházol be jobb minőségű konzervre, mert összességében drágábbnak nem drágább, hisz kevesebbet kell belőle adni.
2009. okt. 4. 20:18
10/10 anonim válasza:
A Cat Chow teltjesen jó. Viszont a Whiskas már kevésbé, mert teli van mesterséges adalékokkal. Ízfokozó, színezék... A száraztáp amit veszel neki elég jó minőségű, így ha a konzerv kicsit rosszabb, az nem gond. Csak olyat válassz, amiben nincs ennyi adalékanyag.
Én szintén Cat Chow-al etetem a cicákat. Konzervet nem is veszek nekik, hanem főtt husit kapnak. Csirkét. Imádják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!