Mi a neve annak a macska bolha, és féreghajtónak, amit a nyakára kell csepegtetni?
Kutyára is jó, súly szerint kell adagolni. Hozattam már, de nem jut eszembe a neve...
Köszönöm a válaszokat!
Valószínűleg a Frontline-ra gondolsz de azt már minden állatorvos lehúzza mert nem nagyon fejlesztik és a bolhák már hozzászoktak.
Nekem egy bolhaallergiás cicám van neki az Advantage nevű cseppentőt ajánlotta az nem csak írtja de el is űzi a kártevőket tehát nem is támadják meg nyugodtan kiengedhetem.
Azt is kilóra kell kérni úgy értem van 4 kg alatti és fölötti kutyákra, macskákra. A nyakára kell csepegtetni, ahol nem éri el. 5 hétig tart a hatása. Nekem bevált.
Advantage volt! Köszönöm!!
Pestről szoktam hozatni, mert az itteni állatorvos csak a tablettát ajánlja. Az meg nem olyan hatásos, és szenvedés megetetni velük. Nem is szokott sikerülni.
Köszi!
Elbizonytalanodtam.....
Köszi, nézem az oldalt, hátha beugrik.
Sokáig hordoztam a papírját magammal, de a környékünkön nincs állatpatika. Falun minek is? :(((
Köszönöm, most éppen azt olvastam, árát keresem.
Advocate tűnik a legjobbnak..
Köszönöm a válaszokat, én is ez mellett döntök.
Igyekszem megjegyezni a nevét. :))
Ma kerestem a közeli városban, nincs. Marad a Pestről hozatás.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!