Van 2 cicám született kb két hete egy cica. Egy idegen kani pedig ma reggelre megölte sajnos a fél teste volt a járdán. Az én anya cicám a fiú cicával ketten szomorkodtak mikor a házhoz jött egy iromba az anya cica közeledett hozzá felborzolódott mindene majd elsétált de a fiú cica elkergette. tuti hogy ő volt aki a picit bántotta és úgy érzem hogy nem úszhatja meg
Ti mit tennétek? Az irombával
2013. máj. 20. 04:58
1/6 anonim válasza:
Ivartalanítanám a macskáimat. No more pain.
2013. máj. 20. 05:10
2/6 Salx Narval válasza:
Nem fog tetszeni amit írok, te vagy a hibás, nem a kandúr. Neked kellett volna tudnod, hogy párzási időszakban óvni kell a kölyköket. A kandúr csak azt tette amit az ösztönei diktáltak, ez nem kegyetlenség, nem brutalitás, ez a fajfenntartás törvénye. Ennek ismeretében gondolkodj el azon, hogy jogos e a haragod. Tanulj az esetből, hogy legközelebb ne fordulhasson elő. Vigyázz, a saját kandúrod is kicsinálhatja a kölyköket, ha másik macsek az apa.
2013. máj. 20. 05:22
3/6 Vicuska87 válasza:
AZ előttem szólóét kiegészíteném ennyivel:
Ivartalaníttasd a macskákat minél előbb!
2013. máj. 20. 09:06
4/6 anonim válasza:
Az első is leírta az ivartalanítást, mégis le lett pontozva. Ki érti? :O
És igen, én is leírom: IVARTALANÍTÁS.
Persze könnyű rákenni egy másik állatra a felelősséget.
2013. máj. 20. 13:36
5/6 anonim válasza:
te itt az összes macskát emberi tulajdonságokkal ruházod fel. kétlem, hogy az apa cica (ha egyáltalán ő volt az apa) szomorkodna. a másik kandúr pedig nem gonosz. és hihetetlen, hogy eszedbe jut ilyen, hogy nem úszhatja meg. ezek macskák. szabadon járnak kelnek. talán biztonságos helyre kellett volna tenni a kiscicát, hogy ne eshessen baja.
2013. máj. 20. 17:33
6/6 anonim válasza:
Kapd el, es ivartalanittasd. Mindenki jol jar, te ugy erzed "bosszut alltal", es kevesebb gazdatlan macska lesz utanna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!