Létezik-e fekete sziámimacska?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 14:24
1/8 anonim válasza:
Nincs fekete fajtatiszta sziámi.
2/8 anonim válasza:
Igen létezik. Minden színváltozat elfogadott. Nézegesd sziámi tenyésztők honlapjait:)
3/8 anonim válasza:
Az én fókaszínű cicusom apukája tök sötét, ugyanis ő kijárós cica, és teljesen egyszínű lett. Hát ha nem is fekete, de jó sötétbarna a színe.
4/8 anonim válasza:
Igen létezik, olyan mint egy denevér XD
5/8 anonim válasza:
De édes:))) Tényleg pont mint egy denevér:D
6/8 anonim válasza:
valójában ezek orientálisok, a sziámiak ugyan is kék szeműek plusz rendelkeznek egy génpárral, aminek köszönhetően csak a testvégeiken jön elő a színjegyük. A teknőc azt hiszem kivétel.
Bár majdnem ugyan az, a tenyészetekben ugyan is orik és sziámiak vannak együtt, az én sziámimnak is van egy pár ori felmenője. :)
7/8 anonim válasza:
Ez a belinkelt fekete... Imádnivaló :) Annyira édes ciccek!
8/8 anonim válasza:
Amikor az én sziámimat vettük, volt egy fekete. A színe nem fekete hanem...talán ezüstös? Bár ettől eltekintve lehet, hogy feketének hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!