Miért fél tőlem a cicám? Sosem bántottam, nem kiabálok vele vagy ilyenek. Mégis fél, ha megakarom simogatni! Teljesen összekuporodik, behúzza fülét-farkát. Néha még keservesen nyávog is! Eddig nem volt ilyen, csak pár napja kezdte. Mi az oka ennek?
Szar ügy. Én a miénket s.ggbe is rúgtam (konyha tilos), meg is pofoztam, ha pofozkodni kezdett/bevadult. Cserébe, ha nagyon bepörög, kimenőt kér, a lányokkal ellentétben, ha a nyitott ajtón át hazajön, megáll a fotel mellett, nyekereg kettőt és az ölemben terem. Imádja a 'nyúzós' simogatást, különösebben az se zavarja, ha meglepetésből támadva elkapom, akár a farkánál fogva (el se fut, leteszem és max eltipeg, vagy leheveredik). Nála a kültér többnyire 'nem ismerlek' zóna, a bejárati ajtótól meg 'most már felvehetsz/engedj má' be!
Ennélfogva a tiédnek valami kínja lehet: mérgezés, lövés, stb okán valami fájdalom.
Nincs furcsa szagod? Nem találkozol újabban idegen kutyával? Nem kezdtél új parfümöt használni?
Esetleg ráléptél, vagy belerúgtál véletlenül(álmodban) s elfelejtetted?
Műköröm? Körömlakk?
Új iskola új szaga?
Vegyél egy kis nyers májat, s adagold, azzal lehet megvenni a macskabizalmat :)
Nekem is van egy ilyen cicám. 3 tesó, 2 tök elvan az egyik kifejezetten bújós dorombolós, de 1 közülük szemmel láthatóan nem szereti ha megsimogatom, összegubózik ilyenkor, pedig a születésüktől kezdve ott vagyok velük nap mint nap és ugyanúgy "fogdostam" mindet és az egyik mégsem vágyik a simire meg az ölbenalvásra pedig nagyon imádom, és nagyon szép cica.
Amúgy nincs semmi baja, egészséges cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!