Ivartalanított kandúr miért viselkedik így?
:D
Akkor válaszolok saját magamnak. Áh... csak azért, ha esetleg valaki ide keveredne és neki is van/volt hasonló tapasztalata, akkor tudja, hogy ez macskáknál teljesen normális viselkedés. Megkérdeztem egy tapasztalt embertől. Szóval nincs vele semmi baj, nem kell megijedni és nem is kell vele semmit csinálni.
szia!
1, persze, hogy tudják egymás nemét a macskák. sőt, messziről érzik.
2, attól, hogy ivartalanítottad, még lehet harcias kedve az idősebb cicának, szóval ez akár hangulattól is függhet.
3, az én ivartalanított cicám is pofozva-harapdálva-fújva-nyávogva megnevelt egy kisebb macskát, amit áthozott egy barátnőm. ez inkább a korkülönbség miatt lehet.
szóval ha amúgy nincsenek rosszban és nem szoktak egymásnak esni, nem kell aggódni. persze, a legjobb, ha a másikat is ivartalanítod, így biztosan béke lesz (többnyire :D).
:D
De rég volt ez már... amúgy többet nem csinálta és ez nem nevelési szándék volt, hanem konkrétan párosodási mozdulatok.
Igen, már lassan a picit is ivartalaníttatom, ettől függetlenül, mert amúgy is akartam, csak megvártam ezt a pár hónapot.
Köszi a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!