Miért éhezteti magát a macskám?
Kb 2 hete ezzel szorakozik, hogy szinte semmit sem eszik. Gondoltam a kajaval van a baj, de azota vettem vagy 5 fele szarazat es folyamatosan dobalom ki a konzerveket.
Beteg nem lehet, mert voltam vele orvosnal.
Mikor hagyja ezt abba? Meg csak "szerelmes" sem lehet, mert ivartalanitott.
Mit csinaljak vele?
A Royal caninon is tul vagyunk mar, sajnos az se jott be neki.
Talan igazatok van abban, hogy masik doki kene, lehet ez nem nezte at rendesen. Pedig nyomkodta a hasat vagy 10 percig.
Hosszu szoru macska, arra gyanakszom meg, hogy szorlabda akadt el neki, vettem neki pasztat ami oldja a szorgolyot, de termeszetesen azt se hajlando lenyalni :(
Nyersen ne adj a macskának semmit mert megférgesedhet.
Süsd meg egy kis hagymás zsirban, és megpróbálhatod megbolondítani pár karika kolbásszal is!!
Kizárt hogy vissza utasítaná a macskád!!
A tápokat nem minden állat szereti sokszor azért eszik csak meg mert rákényszerülnek aztán meg már megszokják...
Elözö vok..
Tudod az állatok sem hülyék és megérzik ezt a sok művegyszer aroma vackot meg szóját amikkel teletömik a tápokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!