Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám folyamatosan fejjel...

A cicám folyamatosan fejjel megy neki mindennek, ha játszik ha csak szaladgál a lakásban. Normális ez?

Figyelt kérdés
szegénykém néha akkorát koppan hogy megijedünk tőle, de ő figyelembe se veszi, csak játszik tovább.
2009. okt. 1. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, mindkét cicám hasonlóan játszik. ezek szerintem golyóálloak:) a kicsi pár hetes cicám legutóbb úgy neki csattant a falnak, h már nekem fájt. rázott egyet a fején és játszott tovább:)
2009. okt. 1. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsi cicáknál még normális lehet, mert nekik még nem alakult ki a mozgáskoordinációjuk. idősebb cicánál viszont nem ok, egyensúlyproblémákra utal. nem szabadna nekimennie tárgyaknak. volt egy szomszédunk, az ő cicája ment neki mindennek, kiderült, hogy neki belsőfül betegsége van. vidd el állatorvoshoz a biztonság kedvéért.
2009. okt. 1. 11:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Még csak másfél hónapos, és még csuszkál a parkettán, mintha korcsojázna, egyébként nagyon édes csak nagyokat koppan. Nemsokára megyünk az oltások miatt,ugyhogy megkérdezem majd a dokit, de addig is kiváncsi voltam hogy más cicája is csinál-e ilyet.
2009. okt. 1. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztosan jól lát??
2009. okt. 1. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
első vagyok. nem hinném, h ez akármilyen problémára is utalhatna, egyszerűen a játék hevében neki-neki megy dolgoknak. két cicám is van, mindkettővel előfordul. volt, h az egyik megijedt a másiktól, és nekivágódott az asztalnak, meg ilyenek. vagy fut valami után, enyémek pl. a kupakokat nagyon szeretik, és egyszerűen nem tud lefékezni az ajtó előtt, és kopp. ártani nem árthat, a 4 éves cicus 12132144 alkalommal koppant már, és még mindig okosabb, mint mondjuk a szomszédom, szóval szerintem teljesen normális dolog. ne paráztassátok már szegény kérdezőt:)
2009. okt. 1. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Az enyém is ugyanígy játszik. Ő is koppan olyanokat,hogy néha azt hiszem,hogy nah most szakadt be a feje...és nem,játszik tovább.

Egyébként neki van egy olyan szokása is,hogyha pl. kizárom a szobámból, akkor dörömböl,de ha ez sem hat, akkor nekifutásból fejjel megy neki az ajtónak.

Meg ha wcre megyek akkor is ezt csinálja. Rossz körülmények közül befogadott ivartalanított cicalány egyébként.

2009. okt. 4. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Az enyém (ivartalanított kandúr Maine Coon) is belefeledkezik a játékba és össze-vissza zuhog, látszólag nem fáj neki. Hatalmasakat ugrik hogy elkapja a tollas botot, nem érdekli hogy utána hová puffan. Egyszer véletlenül nekiment fejel a falnak mikor esti-paranoidosat játszott, utána kicsit csendes volt és kótyagos.
2009. nov. 23. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!