A cicám folyamatosan fejjel megy neki mindennek, ha játszik ha csak szaladgál a lakásban. Normális ez?
Figyelt kérdés
szegénykém néha akkorát koppan hogy megijedünk tőle, de ő figyelembe se veszi, csak játszik tovább.2009. okt. 1. 08:50
1/7 anonim válasza:
igen, mindkét cicám hasonlóan játszik. ezek szerintem golyóálloak:) a kicsi pár hetes cicám legutóbb úgy neki csattant a falnak, h már nekem fájt. rázott egyet a fején és játszott tovább:)
2/7 anonim válasza:
Kicsi cicáknál még normális lehet, mert nekik még nem alakult ki a mozgáskoordinációjuk. idősebb cicánál viszont nem ok, egyensúlyproblémákra utal. nem szabadna nekimennie tárgyaknak. volt egy szomszédunk, az ő cicája ment neki mindennek, kiderült, hogy neki belsőfül betegsége van. vidd el állatorvoshoz a biztonság kedvéért.
3/7 A kérdező kommentje:
Még csak másfél hónapos, és még csuszkál a parkettán, mintha korcsojázna, egyébként nagyon édes csak nagyokat koppan. Nemsokára megyünk az oltások miatt,ugyhogy megkérdezem majd a dokit, de addig is kiváncsi voltam hogy más cicája is csinál-e ilyet.
2009. okt. 1. 11:57
5/7 anonim válasza:
első vagyok. nem hinném, h ez akármilyen problémára is utalhatna, egyszerűen a játék hevében neki-neki megy dolgoknak. két cicám is van, mindkettővel előfordul. volt, h az egyik megijedt a másiktól, és nekivágódott az asztalnak, meg ilyenek. vagy fut valami után, enyémek pl. a kupakokat nagyon szeretik, és egyszerűen nem tud lefékezni az ajtó előtt, és kopp. ártani nem árthat, a 4 éves cicus 12132144 alkalommal koppant már, és még mindig okosabb, mint mondjuk a szomszédom, szóval szerintem teljesen normális dolog. ne paráztassátok már szegény kérdezőt:)
6/7 anonim válasza:
Az enyém is ugyanígy játszik. Ő is koppan olyanokat,hogy néha azt hiszem,hogy nah most szakadt be a feje...és nem,játszik tovább.
Egyébként neki van egy olyan szokása is,hogyha pl. kizárom a szobámból, akkor dörömböl,de ha ez sem hat, akkor nekifutásból fejjel megy neki az ajtónak.
Meg ha wcre megyek akkor is ezt csinálja. Rossz körülmények közül befogadott ivartalanított cicalány egyébként.
7/7 anonim válasza:
Az enyém (ivartalanított kandúr Maine Coon) is belefeledkezik a játékba és össze-vissza zuhog, látszólag nem fáj neki. Hatalmasakat ugrik hogy elkapja a tollas botot, nem érdekli hogy utána hová puffan. Egyszer véletlenül nekiment fejel a falnak mikor esti-paranoidosat játszott, utána kicsit csendes volt és kótyagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!