Milyen fajtájú konzervet adjak a cicámnak?
Ezt elore nem tudod eldonteni, eloszor vegyel neki par fajtat es meglatod melyiket szereti majd a legjobban.
En elhataroztam, hogy a cicam Purina one szaraz tapot fog enni, o viszont ra se nezett...
Mi a Miglor Gatto nevű konzervet adjuk nekik. Igaz,hogy ez nem valami jó minőség,de csak ezt eszik meg.
-3szoros cicagazdi-
Előző válaszolónak:
Tudod, hogy miből van a darálthús? A kutyának oda nem adnám, nemhogy a cicámnak... Ember számára is szemét.
Te a darálthúson vagy fennakadva??
1. Tudod te miből vannak a macskakonzervek??? Amire az van írva, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan?
2. Amit én megeszek azt szívesen adom az állataimnak is, és a konzerv darált húst én is jóízűen fogyasztom.
Jártam konzervgyárban, tudom milyen gusztustalan mocsok van és hogy a patkányokat is simán beledobják az aprítóba DE ilyen erővel akkor nem ennék semmilyen felvágottat, se virslit se sajtot, semmit amit nem én készítek otthon. Ilyen erővel meg éhen halnék. Még egy kérdéscsokor:
1. Te azt hiszed, hogy a minőségi (pl. Hills) macskakonzervben több a hús és ellenőrzöttebb a gyártás? Tévedsz.
2. Szerinted kinek van pénze ezekre a konzervekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!