Igaz lehet ez a macskás brutál sztori? Olvassátok el!
Iwiw üzenőfalról szedtem le:
Most qrvára kikészültem , legfőképpen attól , hogy lebénultam és semmit sem tudtam tenni.
Igaz meglettem tévesztve, mert meg is állt, csak nem azért, hogy ne üsse el. Hanem azért, hogy bemérje /célozza/.
A történet:
2009. 09. 28.-án kb. 22 óra körül halk nyivákolás félét halok, kinézek az ablakon látom egy anyacica csalogatja és próbálja a szájába venni icipici kölykét az úttestről vitte volna el de nem bírta.
Egyirányú utca sokat tolatni nem is szabad. Az utca végén egy sötét zöld vagy ilyesmi Szinű Toyota lassan tolat vissza elkezdem verni az ablakrácsomat, integetek stb. Megállt az autó azt hitem na észrevette és nem üti el. Á csak a kormányt igazította és célzottan szerencsétlen csöppségre ment.
Az autó jobb első kereke végzet szerencsétlen apró macskával. Rángatózott 3-4-et kijött szegényből valami trutyi is. Az anyacica szerencsétlen elrohant a halott picikével valahova.
Annyira gyorsan történt minden, hogy lefényképezni sem tudtam az esetet, meg úgy nézett ki, mint aki nem fogja elütni. De célzottan direkt bemérte az apró cicát. Na majd a szemét tovább állt, de később visszajött és leparkolt a 1082 Bp.Hock János u. 11. elé. IOB-245 rendszámú sötét Toyota, a vezetőjét nem láttam, sötét volt, de a rendszám tuti.
ó, persze!
sőt, olvassa ezt az oldalt is, és mindjárt feljelent, amiért kiírtad a rendszámát. :D
Remélem megkeresitek és laposra veritek!!!!
mert én azt tenném.
basszus ez nagyon durva most legszívesebben megölném azt a valakit aki ezt tette... Szegény, már meg is sirattam
12/L
lehet hogy megtörtént, és akkor szomorú eset, de az is lehet hogy a kérdés kiírója keresztbe akar tenni az IOB-245 rendszámú Toyotásnak. de mondjuk akkor azt is írta volna hogy milyen volt a vezető.
szerintem is inkább megtörtént... sajnálom. sajnos vannak ilyen szemétládák
Nagyon remélem,h elkapják és jól összeverik,megkínozzák.Hogy lehet valaki ennyire undorító???
Majd visszakapja az élettől!!!Szemét féreg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!