Cicám után relatíve nagy barna darabkák maradnak az ágyon néha. Hol kemény, hogy nem igazán. Fülzsír vagy kaki? Normális ez?
Milyen nagyok azok a darabkák?
Én bolha kakira gondolok, az enyémmel is ez volt. Nézd meg a gerincénél nincsenek-e benne bolhák.
Úgy harmad, negyed körömnyiek, bolha nincs, és nem büdös ez a barna vm. Pont most rázta meg a fejét, és megint jött. Tuti fülzsír. Naponta normális ez?
Kapott szteroidos Surolan fülcseppet, de már 1,5 hete nem használjuk. A tubus vége tiszta volt már a vége felé. Az orvos azt mondta, 1 hét már elég lesz csöpögtetni. Most meg ez van. Így tisztítja a fülét? Szteroidos fülcsepp használata után már nehéz elképzelnem, hogy beteg a füle.
Ez nem fülzsír, hanem fülatka!
Állatorvos kellene vinni kitakaríttatni, és használni még rá valamit!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de a fülatkát borzalmas nehéz kiölni!
Lehet hogy már nincs benne élő egyed, csak az állatorvosnak jól ki kellene takarítani a cica fülét, hogy minden trutymó kijöjjön belőle, és akkor ő bele tud nézni ilyen eszközzel, amivel látja hogy élő van e még a fülben!
Köszönöm a válaszodat!
Közben utánaolvastam a fülatkának. Láthatóan olyan volt a cica füle, mintha zacc lenne benne. A doki bele is nézett. Elnézte volna? Vigyem másik dokihoz? Kérdezte, hogy vakarja-e a fülét a cica. 3 napja volt nálam, nem láttam, hogy vakarta volna. Mostanában előfordul, meg rázza is utána a fülét, de nem sokszor fordul elő. Kinézetre viszont teljesen olyan, ahogy Te és a neten is írják, viaszos, barna a cucc.
Hát el viheted másik orvoshoz is, persze...
De a lényeg, hogy valamelyik orvos takarítsa ki neki, és nézzen bele! A surolan egy jó szer, de van még több fajta atkára való dolog is!
A cicának is nagyon szar lehet biztos, hogy valami birizgálja a belső fül részét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!