Miért csinálja ezt a kiscicám? :D
van egy lassan egy éves kiscicám, és nagyon érdekes dolgot vettem észre... van egy kedvenc pokróca mit csak alvásra, gyurmázásra, és "szopizásra" (korán elhagyta az anyja) használ. és azt vettem észre kb egy hete hogy mikor gyurmázik meg "szopizik" akkor utána rögtön elkezdi mosni a hímivarszervét, és olyankor az úgy elkezd kijönni, meg mozogni.. (ez így nagyon furán hangzik, de nem tudom másképp leírni) ez mitől van? ilyen nagyon élvezi hogy "szopizhat" meg gyúrmázhat?
a dolog nem zavar mert nagyon kis diszkréten csinálja, inkább csak érdekel miért van? :D (véletlenül vettem észre...)
amúgy ivartalanítva lett nagyon hamar, szal ilyen gond nincs :)
köszi a válaszokat! :D
te jó ég :D:D
hát jó... gondolom nem kéne ellene tenni semmit, mert hát semmit nem tud csinálni... és ivartalanítva is van...
de ezen most röhögök :D:D
köszi :D
na akkor legalább neked előtted van a kép, mikor kidugja a kis fütyijét a drága :D
amugy azóta amióta kiírtam a kérdést, nem is láttam h csinálja... szóval elég ritkán van előbújik a kis rózsaszínka..., amúgy az előző válaszoló mellett, én meg arra is gondoltam, hogy annyira átadja magát az érzésnek hogy "szopizhat", hogy ennyire elengedi magát...ugye a korán elválasztás miatt...
nah mindegy a lényeg, hogy más cicája is csinálja, én max nem nézek oda (mert azért annyira nem érdekel a dolog :D),gondot nem okoz vele, ha neki meg jól esik, csinálja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!