Beteg a macskám?
Figyelt kérdés
Vettunk egy szfinx macskát. Már kb. egy hónapos elmúlt, de nem nott szore. állatorvoshoz nem vittem még el, de tervezem.2013. máj. 9. 16:25
1/7 anonim válasza:
A szfinx macskának nincs szőre. Utána néztetek egyáltalán, hogy néz ki egy kifejlett példány?
Ha nem, akkor itt egy kép: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
de az enyém lány!
2013. máj. 9. 16:30
4/7 anonim válasza:
Egyik nem se növeszt szőrt. Ez egy ilyen fajta.
Úgy gondolom, hogy ha veszel egy macskát, akkor legalább nézz utána, hogy milyen fajtát, és milyen.
Most már legalább tudod.
5/7 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta egy ismerosom, hogy a szfinx macskábol a lánynak van csak szore, és így lehet megkulonboztetni. de akkor koszonom hogy elmondtad
2013. máj. 9. 16:38
6/7 anonim válasza:
Google képkeresések alapján sincs, ill. ha lenne sem észrevehető, vagy rendkívül kicsi. A képek hitelesebbek.
Ha pedig nem nőne szőre, bőrgyógyászati probléma is lehet(ne) a háttérben, de erősen kétlem, az észrevehetőbb.
Nagyon szívesen.
7/7 anonim válasza:
Már bocsánat, de honnan vetted ezt a macskát? Egy hónapos elmúlt?! Még jó hogy... egy tenyésztő oda sem adja 12 hetesnél előbb. Ilyen cicákat meg általában tenyésztők adnak és nem mesélt róla? Nem láttad a szüleit? Néha rátudok csodálkozni bizonyos dolgokra, most is ezt tettem... Orvoshoz el kéne vinni, kéne féregteleníteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!