Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki az az agyroggyant elmebajos...

Ki az az agyroggyant elmebajos, aki egy csíkos, cirmos macskát Pötyinek nevez el?

Figyelt kérdés
A reklám alapján.Örület! :O
2009. szept. 29. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is észre vettem már.Én jót röhögtem rajta.Én már lassan jobban szeretem a reklámokat mint az adást nézni mert többet röhögök a reklámon.
2009. szept. 29. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
jajj..é ez nekem is feltünt.. és elég idegesítő XDXD Jó nagy hülkyeség... meg szthem a pötyi még kutyanév ish.. szal XD no coomment
2009. szept. 29. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez melyik reklam? (csak mert tvm nincs, de youtube-m van. :)
2009. szept. 30. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:
ehiskas reklámXD egy brit rövidszőrű makréla(vagy milyen) csíkos kiscicát... megáldottak kutya névvel, ami a tetejében még a töttyösre is utal XD PÖTYIII
2009. szept. 30. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom az a idiota volt aki a Paw - Pawy - Pati-bol sikeresen "Pötyi"-t krealt... Ezt a reklamot sem az eredetibol vettuk at, az is biztos -_-!
2009. szept. 30. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem két éve volt egy csíkos cicám és Pötyinek neveztem, mert gombszemei voltak, meg olyan kis turcsi orra és az jutott eszembe róla először, hogy Pötty. Csak sajnos Pötyit ellopták.
2009. okt. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!