Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 11 napos kiscicáinknak meghalt...

11 napos kiscicáinknak meghalt az anyjuk! és nem tudjuk milyen tejjel etessük!?

Figyelt kérdés
olvastam hogy ilyenkor nem szabadna elszakítani a kicsiket az anyjuktól de hát ilyen az élet. 4 kiscicánk van és sajnos nem tudjuk mi lenne nekik a jobb, a tehén,kecske tej vagy pedig a baba tápszer?? Ezeknek hány %-os legyen a zsírtartalmuk?? (a kutyánk fogta meg az annyát. még jó hogy tegnap megtaláltam a kicsiket)
2013. máj. 6. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Én 2hetesen találtam a kiscicánkat és sima bolti tejjel neveltem fel.Kell egy fecskednő, és azzal etetni. Egy hónaposan már lehet szoktatni őket befőttes üveg tetőből inni, meg májkrémet ilyesmit hogy minnél előbb önállóak legyenek. Az én cicámnak nem lett semmi baja a bolti dobozos tejtől. A kiskutyákat viszont tehéntejjel neveltem fel, születésüktől mert az anyának nem volt annyi teje hogy elég legyen.Nekik sem volt semmi bajuk tőle
2013. máj. 6. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

lehet kapni állatkereskedésben neki való tejet...

a tehéntej azért nem jó mert a kutyák és macskák laktoz érzékenyek, hasmenést okozhat náluk, amibe sulyosabb esetben elpusztulhatnak...

kérdés hogy némelyik bolti dobozos tej mennyi tejet láttot, mert én is tejérzékeny vagyok, és érdekes modon simán megtudom inni őket... (viszont attol a tejtől ami tényleg tej 2-3 dl után már hasmenésem van)

2013. máj. 6. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdem én, mi a különbség a tehén tej és a bolti tej között? :D Kedves 1. hozzászóló xD
2013. máj. 6. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Speciális macskatápszer a legjobb. Állatorvosnál vagy állatpatikában kapható.
2013. máj. 6. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

3. az a különbség a tehéntej és a bolti tej között hogy a bolti(dobozos) tehenet sem látott, max tejport meg vizet...

Nyílván könyben is le van írva a tehéntej stb hátránya.babáknak sem szabad adni mert allergia..stb, de én csak egy ellenpéldát mondtam. A kiskutyik szépen felcseperedtek tőle.És a cica is a bolti tejtől

2013. máj. 6. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Kecsketej talán a legjobb és legolcsóbb. Van speciálisan cicáknak gyártott tej, de az nagyon drága.

Tehéntejet nem szabad, pláne ilyen picinek.

2013. máj. 6. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
kecsketej 4 óránként 8 ml/cica,éjjel is!Kaja után pisiltetés kakiltatás langyos nedves vattával dörzsölöd a végbélnyílást míg jön az inger.Innentől feltudod nevelni őket!ha kell még több tanács írj prívátot nyugodtan,most volt nálam 5 párnapos baba egy hétig míg nem találtam pótmamit.
2013. máj. 6. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
5ös, hülyeségeket írsz, mert tejiparba dolgozom, és igazi tej van a dobozokba...
2013. máj. 6. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyílván itt nem a Mizo, meg hasonló márkákra gondoltam..., számtalan olyan kutatás.. stb van amely kimutatja melyik dobozos tej mit tartalmaz, mennyi tejet és egyéb dolgok(telpor, víz...stbstb). Nem konkrét márkára kell gondolni, csak egy olcsó tejre.
2013. máj. 7. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt mindent leírnak!!!

2013. máj. 8. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!