Miért rágja meg a macskám a virágjaimat?
Nem tudok egyet sem kirakni az ablakba, mert első dolga hogy szépen megrágja a leveleket!
Talán vitaminhiányos? Tudtok adni valami tippet, hogyan tudnám leszokatni róla?
Köszi a választ! Sajnos nagyon el van kapatva a macskám, a házikosztot nem eszi meg, inkább éhezik, a tejet sem igazán díjazza! Szinte csak száraz kaján él( friskies, whiskas) meg néha hajlandó megenni az alutasakos kajákat! Mondjuk ő pici korától kezdve lakásban van( utcai talált cica, lassan 4 éves, ivartalanítva van)lehet ezért is van odáig a virágokért.
A zöldetetést ki fogom próbálni, remélem segít!
Érdekes módon nem kövér a cicám, pont olyan mint lennie kell! Szeretném ha hízna még picit , csak mondjuk egy kilót( most 4.5kg)
Esetleg ehhez valami ötlet?
4,5 kg? Ha normál macsek, akkor ez teljesen jó súly. Esetleg vitaminokkal lehet segíteni, hogy hízzon, nekem a macska Bérestől hízott, mert többet evett tőle (de csak 20 dkg-ot :D), viszont én ezt is észrevettem, mert szinte csak fenékre meg hasra hízott, nekem úgy annyira nem is tetszett, ráadásul ivartalanított kandúr és 4,1-4,3 kg közötti a súlya. Nem híznak el ők, legalábbis én nem tapasztaltam.
Nekem kiskorában öldökölte a növényeket, de már leszokott róla. Hozzá sem nyúlt a macskafűhöz a zöldségeket meg sehogy nem tudtam úgy belecsempészni a kajába, hogy meg is egye, lehet ez nem lesz megoldás, de lehet bejön egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!