Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicám egyik szemén tág a...

Kiscicám egyik szemén tág a pupilla, a másikon állítódik ahogy kell. Mi lehet vele?

Figyelt kérdés

Tegnap szerintem elkaphatta az egyik kutyám, csak játszani akarnak vele, de most valószínüleg túlzásba vitték. Látszott hogy az első lábaimál fogták meg, ott volt nyálas, de inkább a hátán, nem a feje felé.

Este behoztam, velünk aludt (amúgy is velünk szokott általába), de tényleg csak aludt szinte, pedig egy rettenetesen rossz macska, hihetetlen örökmozgó, de most megvolt zuhanva. Ezt értem is, biztos meg volt ijedve. De mi történhetett a szemével? Az arcán nem látszott semmi. Azt hittem hogy mára talán kialussza, de nem. A jobb szeme kevésbé reagál, tág a pupillája, a másikkal nincs semmi baj. Mára már újra az a kis szörnyeteg, de azért hátha van valami tippetek a szemére.

2009. szept. 28. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
:S vidd el állatorvoshoz!
2009. szept. 28. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hogy vezeted az ujjadat a szeme előtt de ha az a sérült szeme nem reagál akkor lehet hogy az egyik szemére megvakult.De minél hamarabb vidd állatorvoshoz!
2009. dec. 31. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!