Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen színűnek hívják az...

Milyen színűnek hívják az ilyen macskát?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom nem cirmos. Felülnézetből egyenes fekete csíkok húzódnak a hátán.

2013. máj. 4. 19:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hát igazából, nem úgy nézett ki mint akinek van gazdája, bár nem tudom hogy keveredhetett olyan forgalmas helyre. Eszik magától már mindenfélét és jó húsba van, nem sovány. Az állatdoki adott neki oltásokat, féreghajtót, meg bolha elleni cseppet, úgyhogy most már él és virul. :) Lehet, hogy az anyukája egy kóbormacska, akit felcsinált valami whiskas macsek? :)

Ezen látszik amúgy a feje : [link]

2013. máj. 4. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, sőt... szóval lehet, hogy nem "csak" cirmos házi, hanem valami fajtatiszta keverék is a mintázata alapján. Nagyon-nagyon cuki, szerencsére nem látszik rajta, hogy ilyen korán elszakadt az anyjától. Azért általában a 12 hét jó együtt.
2013. máj. 4. 23:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de hála istennek már eszik mindenfélét(vettem ilyen párhetes cicáknak való kajákat, amit elvileg az anyjuk teje mellett kéne ennie),és jó étvágya van.
2013. máj. 4. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
70%

Ő nem silver :) Fekete vagy barna foltos tabby(csíkos).

Ez házicicákon is megjelenő mintázat,nem fajtához köthető.

2013. máj. 5. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!