A cicam egyfolytaban enne. Normalis ez?
Eddig nem volt ilyen, sooot. Semmit nem evett meg, kizarolag a szarazat, abbol is csak 2 fajtat. Ha mast adtunk neki, mindig ott hagyta, kezdve a premiumtol a rossmannos kajaig. Kedvence az olivabogyo, azt barmikor, barmennyit evett.
Most, egy hete kb. mindent megakar enni. A Whiskas-ra egyenesen rakapott, ha nem adunk neki tobbet (napi 2) akkor ejszaka arra ebredunk, hogy a zacsit kikukazza es nyalogatja. Barmit eszunk, odajon es kunyeral, lehet az felvagott, vagy epp peksuti. Normalis ez? Tudom, minden allatka szereti a pocakjat, de o 1 hete meg semmit nem evett meg es mar 2 eves, tehat nem olyan pici, hogy igy megvaltozzon.
Az nem írtad, hogy milyen nemű, de gondolom nem nőstény vagy ha az a vemhesség nem lehetséges, mert akkor te is tudnád mi az oka.
Én már néha nem tudok kiigazodni a macskákon... Ha nincs semmi betegségre utaló jel, mert szerintem ha hirtelen így megváltozik és ennyit fal, akkor ez is benne lehet, akkor lehet valamiért most falánkabb. Nálunk is változó, hogy mikor mennyit esznek. Én adok nekik amennyit kérnek és még eddig nem volt ebből probléma, elhízás stb.
A tápok mennyisége is milyensége meg számomra már végképp kérdőjel, pont most olvastam, hogy már az sem mindegy hol veszi az ember ugyanazt a márkát, mert más van benne, esetleg hamisítják. Én rendeltem direkt prémium tápot, mert hűdejóóóóó gazdi akartam lenni, eleinte fogyogatott, de mióta lett egy másik cica is azóta senki nem eszi. Ott van 3 féle "szuper beltartalmú" csomag, ami nem akar fogyni. Ezért persze a tasakos (akár whiskas is) meg husi fogy ezerrel. Hát...
Ha kizárjátok a betegséget, akkor szerintem ne aggódj, normális is lehet, mert szerintem rájuk is rájuk jöhet néha ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!