3 lány cicám van, az ivartalanitáson kivül nincs valami modszer hogy ne legyenek terhesek? Gyogyszer vagy ilyesmi?
szia!
tudomásom szerint létezik a cicák számára is foggamzásgátló tabletta. Biztosan nem olyan egyszerű beadni nekik. Állítólag 1 hétig kell minden nap adni, utána meg heti 1x. Gondolom állatorvos írja föl!Viszont véleményem szerint érdemes ivartalanítani őket, legfeljebb egyesével , spórolni kell rá. De hosszú távon jobban megéri.
Létezik gyógyszeres fogamzásgátlás cicáknak, de ez gyakorlatilag az ivarzás elnyomását jelenti. Éves szinten úgy tudom, kb. annyiba kerül, mint az ivartalanítás. Találtam ezzel kapcsolatban egy jó cikket:
szia..az ivartalanítás egyszeri beavatkozás és nem egy horriblis összeg...valóban nem az..szerintem csak rávágtad,hogy tuti nem tudnád kifizetni-és ezt meg is értem,mert mi az amit még ma az ember ki tud fizetni-de ez valóban megfizethető,menj el a helyi állatorvoshoz és kérdezz utána,az még nem kerül pénzbe...de ha kellemetlennek érzed akkor szerintem az is bőven elég ha csak oda telefonász névtelenül érdeklődő jelleggel:)
és gondolj bele,hosszabb távon nem megéri?szerintem olcsóbb és kevesebb gonddal jár...
egyébként van még egy megoldás:egyszerűen nem engeded más cicák közelébe de nyílván ez te esetedben nem kivitelezhető feltételezem nem szobacicáról van szó...:)egyébként lány cicáknál ha jól tudom(de nem biztos,inkább kérdezz utána)...az első szülést érdemes megvárni,egészségügyi okok miatt...:)
minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!